2777
2789
عنوان

علائمم رفته

116 بازدید | 11 پست

سلام خانوما..فردا وارد ده هفته میشم برعکس روزای قبل که همش خوابالود بودم از دیروز عصر بهترم و تهوعم از دیروز ندارم سینه هام شل شده ترشحات بارداریم نیست و آبکی شده ولی درد یا خونریزی ندارم..اینا نشونه خطرناکیه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن نگران نباش منم تو هفته شیش تمام علائمم رف ولی چیزی نشده بود

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
عزیزم بی بی چک که الان چیزیو نشون نمیده جز مثبت بودن..اگر خدای نکرده بخواددسقط شه هم چند روز زمان می ...

چرا نشون میده ببین پررنگه البته بیخودی نترس برو دکتر

جواب ابلهان خاموشی است
حتی درد سینه هات

اره من سینه هام شلم شدن حتی،قلبم تودهنم بود چون قبلنم ی بارداری پوچ داشتم گفتم لابد تکرار شده ولی خداروشکر چیزی نبود

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
جدی؟اخه خیلی تهوعم اذیت میکرد ولی الان دو روزه ک هیچی ب هیچی

من تهوع کلا نداشتم ازاول ولی همون بعضی علایم هم ک داشتم ازبین رفتن،اگ خ نگرانی ی سر ی دکتر باسونو برو