2777
2789

سلام دوستای عزیزم 

امروز ۱۶ روزه ک از علائم من میگذره و حالم خوب شده فقط حس بویاییم کمی برگشته و کامل برنگشته هنوز

الان میخوام بپرسم ک همچنان باید تو اتاق قرنطینه باشم یا دیگه میتونم پیش خانواده باشم؟

ممنونم ازتون 

ای خدای من، مانند کسی که نیازمندیش به نهایت رسیده و فریادرسی نمی یابد و نیرویش سست شده و نیرودهنده ای نمی شناسد و گناهانش بسیار است و آمرزنده ای سراغ ندارد… جان مرا آن دم بازستان که در ایمان استوار باشم و رشته نیاز مرا از این جهان بگسل و میل و رغبت و نیاز مرا به آنچه در نزد توست قرار ده… خدایا میل و نیاز مرا در درخواست از خودت آن گونه قرار ده که آنچه دوستانت از تو می خواهند من نیز از تو بخواهم و از آنچه می ترسند بترسم…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

علائمت چی بود

والا بدن درد و گلو درد و گوش درد و تب داشتم بعد ۴ روزم بویاییم رفت ولی بعد یک هفته برگشت اونم خیلی کم 

ای خدای من، مانند کسی که نیازمندیش به نهایت رسیده و فریادرسی نمی یابد و نیرویش سست شده و نیرودهنده ای نمی شناسد و گناهانش بسیار است و آمرزنده ای سراغ ندارد… جان مرا آن دم بازستان که در ایمان استوار باشم و رشته نیاز مرا از این جهان بگسل و میل و رغبت و نیاز مرا به آنچه در نزد توست قرار ده… خدایا میل و نیاز مرا در درخواست از خودت آن گونه قرار ده که آنچه دوستانت از تو می خواهند من نیز از تو بخواهم و از آنچه می ترسند بترسم…

اسی میشه منم یه سوال از خودت بپرسم که گرفتی؟

نامزد من از روز سه شنبه هفته پیش اسهال گرفت و دلپیچه های دردناک تا پنجشنبه اینجوری بود که رفت دکتر و یه سری قرص بهش داد و گفت اگه تا شنبه خوب نشدی برو تست بده جمعه اسهالش خوب شد با خوردن قرصا ولی همش میگفت سردرد و سرگیجه و حالت تهوع دارم خلاصه دیروز که شنبه بود رفت تست بده نگرفتن ازش😔گفتن فقط از کسایی میگیریم که بیماری زمینه ای دارن یا سنشون بالای ۶۰ ساله و بیمارای خیلی بدحال و بستری...

خلاصه امروز روز ششم میشه و همچنان حالت تهوع شدید و سرگیجه داره فقط

شما از روز چندم دیگه اوج بیماریو طی کردین و به دوره نقاحت رسیدین و علائمتون کم شد

من خیلی نگرانم اصلا نمیدونم چیکار کنم😢😢😢

💏"You & me 💕make a wonderful "We
اره کاملا باید بویاییت برگرده و دوباره است بده 

اخه عزیزم من منفی بوده هر سه تستم☹ولی خب چون تمام علائم رو داشتم خودمو قرنطینه کردم همشم ماسک زدم حالا خواستم ببینم با توجه ب اینکه دو هفته گذشته میتونم از قرنطینه خارج شم حداقل پیش خانوادم باشم یا نه

والا بدن درد و گلو درد و گوش درد و تب داشتم بعد ۴ روزم بویاییم رفت ولی بعد یک هفته برگشت اونم خیلی ک ...

یه هفته هم ضعف خواهی داشت 

اره باید قرنطینه بشی همچنان مراعات کن 

خدایا 🤲من راسبب شکستن هیچ دلی قرار مده
اخه عزیزم من منفی بوده هر سه تستم☹ولی خب چون تمام علائم رو داشتم خودمو قرنطینه کردم همشم ماسک زدم حا ...

یعنی تست کرونا که از راه بینی می‌گیرن هر سه بارش منفی بود؟؟؟ 

خیلی عجیبه 

اسی میشه منم یه سوال از خودت بپرسم که گرفتی؟ نامزد من از روز سه شنبه هفته پیش اسهال گرفت و دلپیچه ه ...

عزیزم من از هفته دوم تقریبا رو به بهبود رفتم من هم معذرت میخوام اسهال شدم ولی خداروشکر بی اشتها نبودم

وای من فقط سردرد دارم و حس بویایی و چشایم خیلییییی کم شده اصلا ندارم انگار!!😢 یعنی کروناس؟؟

ممکنه عزیزم نگران نباش اصلا فقط خود مراقبتی کن سعی کن ب کسی نزدیک نشی ک ناقل بشی