2777
2789
عنوان

لکه بینی زیاد خواهشن کمکم کنید

83 بازدید | 19 پست

من از دوروز قبل پری لکه بینی داشتم فقط یبار الان یک هفته هس لکه بینی دارم قهوه‌ای هست تقریبا روزی دوباره هفته 6که رفتم سونوگرافی گفت بچه تشکیل نشده قرص ضد سقت هم بهم داد چون عفونت شدید داشتم دکتر گفت بهم 4 برم باز سونوگرافی همش زیر دلم  و کمرم درد میکنه باید چیکار کنم کسی با این شرایط بچه دار شده 

مَن اَز آن روز کهِ دَر بَندِ تُواَم آزادَم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان من عفونت ندارم ولی بعضی وقتابومیده دستش که میزنم سوزش میگیره مجرای ادراریم یکم میسوزه ایناعفونته میگن باعفونت نمیشه باردارشد

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید) 
مگ تو بارداری هم میشه؟ اگه میشه پس چرا دکترم هیچ کاری نکرد فقط قرص زد سقت بهم داد

😐😐😐بله میشه،عذر میخوام دکترت نفهم بوده، پس اگ کسی تو بارداری مثلا 7ماهه عفونت کرد باید بچشو سقط کنه؟ شاید اگ عفونتتو درمان میکرد بچت تشکیل میشد، چون عفونت جلو رشد و میگیره 

در زندگی از تصور مصیبت های بیشماری رنج بردم که هرگز اتفاق نیفتادند...
دوستان من عفونت ندارم ولی بعضی وقتابومیده دستش که میزنم سوزش میگیره مجرای ادراریم یکم میسوزه ایناعفو ...

من تو عفونت شدید باردار شدم برام دعا کنی بخیر بگذره

دوستان من عفونت ندارم ولی بعضی وقتابومیده دستش که میزنم سوزش میگیره مجرای ادراریم یکم میسوزه ایناعفو ...

اره باید بری دکتر، میشه باردار شد ولی بچه رو سقط میکنه

در زندگی از تصور مصیبت های بیشماری رنج بردم که هرگز اتفاق نیفتادند...
😐😐😐بله میشه،عذر میخوام دکترت نفهم بوده، پس اگ کسی تو بارداری مثلا 7ماهه عفونت کرد باید بچشو سقط ک ...

وایی متاسفانه هیچ کاری نکرد همش سعی داره مریضای بیشتری ببینه دکترمو عوض کنم

اره باید بری دکتر، میشه باردار شد ولی بچه رو سقط میکنه

من دوسه ماهه اقدام کردم روز اول پریودیم یک چیزی بادردزیادخارج شد نمیدونم چی بودیکمش خون بودیکمش شبیه گوشت وپوست ویکمش یکم تیره بود

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید)