2777
2789
عنوان

میخوام دیگه نرم سر کار به نظرتون خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 95 پست
خدا حفظش کنه     من محل کارم جاده مخصوصا اینکه فقط کارخونه و شرکته خبری از مه ...

مهد نگه میداره 

ولی خیلی باید حواست باشه دارو ندن بچه بخابه

چون میکنن از این کارا

به ظاهر مربیا هم نگاه نکن جلو روت با لب های بسیار باز و خندان بچه رو پذیرش می کنن اگه می تونی مهدی ببر که بتونی آنلاین بچه رو ببینی

مهد پسر من این و نداشت ولی خوبی که داشت مرتب سر می زدم چک می کردم تایم خوابش زیاده یا نه که بلایی سر بچم نیارن با دادن دارو

مهد نگه میداره  ولی خیلی باید حواست باشه دارو ندن بچه بخابه چون میکنن از این کارا به ظاهر مر ...

وای ترسیدم

چه گلی به سر کنم ؟

هنوز خونه خودم نرفتم باید غصه بچه نداشتمو بخورم  

مطربا بهر خد ، تو غیر شمس الدین مگو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا بعضیا میگن مهد خوب نیست و اله و بله بعد سه سالگی بزارین مهد

بهترین سن میگن 3 سالگیه . من پسرم از 4 ماهگی مهد رفت . دخترم 6 ماهگی . یادمه صاحب مهدکودک بهم گفت اگه کسی رو داری نگهش داره نذار مهد . بدلیل اینکه من نزدیک خانواده خودم نبودم و مادر شوهر هم نداشتم و بیقه اقوام ( خواهر شوهرا ) خودشون بچه کوچیک داشتند و نمیشد زحمت یه بچه دیگه رو هم به زحماتشون اضافه کرد بچه ام رو مهد نزدیک اداره گذاشتم ولی در روز بهش سر میزدم 

استاتر خودت موقعیت و وضعیتت خانوادگی و مالی ات رو بسنج و تصمیمتو بگیر .ظاهرا تصمیم خوبیه .  من ...

ممنون عزیزم. شما پسر و دخترتون ماشالله بزرگن . پسرتون  و دخترتون رو زیر نظر دارید؟ جامعه و این مجازی پدرمون رو دراورده میترسم من نیستم کارایی بکنه و ....

هر آنچه برای خود میپسندی برای دیگران نیز بپسند.
بهترین سن میگن 3 سالگیه . من پسرم از 4 ماهگی مهد رفت . دخترم 6 ماهگی . یادمه صاحب مهدکودک بهم گفت اگ ...

راضی بودی؟

چه خوب که نزدیک بود

محل کارم جاده مخصوصه از شهر دوره

مطربا بهر خد ، تو غیر شمس الدین مگو
بهترین سن میگن 3 سالگیه . من پسرم از 4 ماهگی مهد رفت . دخترم 6 ماهگی . یادمه صاحب مهدکودک بهم گفت اگ ...

منم شنیدم . وقتی بچه رو زود بزاری مهد احساس عدم امنیت میکنه و ...

هر آنچه برای خود میپسندی برای دیگران نیز بپسند.
وای ترسیدم چه گلی به سر کنم ؟ هنوز خونه خودم نرفتم باید غصه بچه نداشتمو بخورم   &n ...

نترس عزیزم . اولا که مهد کودکهای خوبی هست که میتونی ازشون استفاده کنی . گزینه های دیگه ای هم  هست . پرستار بچه که مطمئن باشه . اقوام . مرخصی بیشتر . 

دوست من دو تا بچه همسن بچه های من داره از اول براشون پرستار گرفته بود خیلی هم راضی بود . قرار نیست هر خانمی که کار کرد بچه دار نشه .