2777
2789

سلام دوستای مجازی عزیزم 

خیلی سریع مشکل رو میگم لطفا کمکم کنید

خواهرم یه دختر خیلی خیلی ساده و آروم و احساساتیه..الان ۲۶ سالشه..و شاغله..ما خانواده خیلی نجیبی هستیم و واقعا مورد احترام فامیل و دوست و اشنا هستیم و خانواده امم همه جوره برامون زحمت کشیدن..متاسفانه خواهرم ۲ ساله با یه آقا پسری دوست هستن..و خانواده ایشون به اصرار پسر ۲بار اومدن خواستگاری اما بعد رفتن و خبری ازشون نشده برای ادامه رابطه حتی بعد از هر دو خواستگاری یک تماس تلفنی هم نگرفتن..خانواده من هم با توجه به این بی احترامی ها الان دیگه با این موضوع مخالفن..موضوعی که وجود داره و فقط من میدونم..اینه که متاسفانه متاسفانه متاسفانه رابطه این دو نفر بیش از حد صمیمی شده و خواهرم مجبور شد سقط انجام بده و اون پسر هم این موضوع رو به خانواده اش گفته...اما خانواده من خبر ندارن حتی فکرشم نمیکنن..پسره هم زیاد به نظرم عاشق و نیست چون در همین مدت چندبار با مامانش رفتن خواستگاری دخترای دیگه..خواهر منم تصمیم گرفته بود کلا دیگه به خاطر این موضوع ازدواج نکنه..اما باز پسره هی میره دم محل کار خواهرم و باز احساساتیش میکنه و خواهرمم میگه دیگه هیچ علاقه ای به این رابطه نداره اما دلش برای پسره میسوزه..چون پسره از این اداهای مظلوم بازی که مثلا خانواده اش درکش نمیکنن در میاره...اینم بگم که پسره سربازی نرفته و تو مغازه باباش کار میکنه یعنی اصلا استقلال نداره..حالا خلاصه دوباره به خواهرم گفته به مامانت اینها بگو میخوایم بیایم خواستگاری در صورتی که خانواده اش هنوز مخالفن..اینبار خانواده منم مخالفت کردن و پدرمم که متوجه شده این رابطه هنوز ادامه داره خیلی عصبانیه..نگرانم اتفاق بدی بیفته ولی نمیدونم چیکار کنم..با خواهرم که صحبت میکنم قهر میکنه و ناراحت میشه وجواب نمیده...ولی خودشم دیگه دلش به این ازدواج نیست ولی فکر میکنم به خلطر اتفاقی که افتاده احساس گناه داره و به خاطر همین پای این بدبختیا وایساده..چی بهش بگم که پسره رو فراموش کنه؟دلم میخواد با پسره حرف بزنم بگم تو که بدترین بلا رو سر خواهر من آوردی..خانواده اتم که مخالفن..خودتم که شرایط مستقل شدن نداری بابا ول کن دیگه خواهر ساده من رو..طفلک افسرده شده..پرخاشگر شده..داغونه داغونه..۲ ساله توی وضعیت نامشخصه..اینم بگم که من ایران نیستم و فقط از راه دور میتونم با خواهرم صحبت کنم..خیلی نگرانشم..لطفا راهنماییم کنید

خیلی روشنفکره و سقط 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خواهرت امید بده بگو دنیا که به آخر نرسیده قرار نیس بخاطر یه اشتباه تا آخر عمر تاوان بدی... 

لابد پسره هی میاد هیم خواهرت دوباره باهاش میره فلان... 

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

خواهرت زود وا داده....هنوز جواب خواستگاری رو ندادن کارش ب سقط رسیده.....ب خواهرت بگو اگه واسه خودش ارزش قائل بود این پسره آس وپاس اینطوری ازش سوءاستفاده نمیکرد...حالا هم بذارش کنار چون با این مرد بی مسئولیت ب جایی نمیرسه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

استقلال مالی که نداره. احتمالا پس انداز نداره. شغل ثابت و یا دولتی بخاطر سربازی نمیتونه بره و باید از پدره پول بگیره

با این اوصاف همه راز به خانوادش میگه و قاعدتا گوشی و حرف گوش کن اوناست. 

حالا اگر این ازدواج سربگیره جدا از اینکه مسله سقط خواهرت همش به رخ میکشن و قشنگ یه آتو دارن برا عذاب دادنش و اگر با هم تصمیم بگیرن باردار نشه یا هرچی کلی حرف و حدیث میشونه. تا بخواد چیزی بخره یا پس انداز کنه یا بره ناخن بکاره میگن وای پولامون هدر میده چون خودشون مالک پول میدونن نمیگن پسره کار کرده میگن ما خرجشون میدیم

بعد حالا اگه خواهرت شانس بیاره تو خواستگاری یا بله برون و عروسی خانوادش از سقط حرفی نزنن

یا بابات بگه نه و مخالفم اونا به رخ بکشن 

همه اینا بدون دعوا و آرامش به خواهرت بگو و بگو 99 درصد خوب یک درصد این اتفاق بیفته چی بهشون خوب فکر کن اگر میتونی بپذیری و تحمل کنی بسم الله