2777
2789
عنوان

کتف چپم

87 بازدید | 5 پست

سلام من دو روز کتف چپم درد شدیدی داره دیشب نوار قلب گرفتم چیزی نبود ولی قبلا نوار عصب دست دادم،،دیشب قرص و امپول داد زدم اصلا تغییر نکرده،، عصب دستمم گرفته دکتر گف باید عمل شی ،، ینی برا این میشه؟؟ البته ی مدته چکاپ نرفتم و ازمایش تیروییدندادم اخه ریزش موام دارم سرشانم خیلی داره جوری ک از خواب الان بیدارم کرده نمیتونم دستمو ببرم بالا امروز بنظرتون پیش چ دکتری برم؟؟؟؟ دردش امونمو بریده؟؟؟؟

مطمئنی ک از معده یا از اعصابت نیس؟؟ناراحت نشدی این مدت؟؟منکه ناراحت بشم دقیقا انگاری دستم شکسته از دردش نمیتونم تکون بدم انگشتام سر میشه البته معدمم درد میگیره میزنه اما اگه عصب دستت گیر کرده باشه ب اصلاح باید عمل کنی تا راحت بشی عملش راحته نترس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال کدوم استانی؟؟؟برو پیش ی متخصص مغز و اعصاب خیلی خوب تا الکی عمل نشی خدای نکرده الهی ب حق دست برید ...

برا قم ،، ینی برا دیسک گردنه ولی پارسال ب خاطر دستم،، عصب گردن هم چک کرد  گف دیسک گردن نداری؟؟ البته دیسک کمرم دارم ،، ممنون عزیزم

مطمئنی ک از معده یا از اعصابت نیس؟؟ناراحت نشدی این مدت؟؟منکه ناراحت بشم دقیقا انگاری دستم شکسته از د ...

از معده ام نمیدونم ؟؟

خیلی درش زیاده فقدم سر شانمه ،،

عصبی ک ادم مگه میشه تو این زندگیا امروزی استرس نداشته باشه