2777
2789

والله جديداً هر كي مي بيني ميناله فقير / پولدار / متوسط ميگه شوهرم خانم بازي ميكنه خانواده مذهبي وغير مذهبي نداره چرا از خانواده هاي ما ارامش رفته چرا رنگ خوشي رفته واقعا بايد چي كار كرد تا مثل قديم خوشي برگرده 

ورودی های ذهن که کنترل نشه اینطوری میشه... الان هرچیزی رو میبینن هر چیزی رو می‌شنونن و هرچیزی رو میخونن...با این ورودی های ناسالم اگه تاثیر نذاره باید تعجب کرد! 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد آدم سرد مزاج باشه بهتر از اینه که داغ باشه چون اگر داغ باشه این دردسرارو هم داره

نه عزیزم این برمیگرده ب ذات طرف

تا خم نشوید کسی سوارتان نمی شود  فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه !  
مرد آدم سرد مزاج باشه بهتر از اینه که داغ باشه چون اگر داغ باشه این دردسرارو هم داره

اخه بدبختي اينه كه مرد سرد مزاج خانم بازي ميكنه مردي كه مشگل جنسي داره خانم بازي ميكنه طرف خانم خودشو نيازشو بر اورده نميكنه دنبال خانم هاي ديگه است