2777
2789
عنوان

بگم یا نگمم

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 28 پست
من میگم زن و مرد از ی خالق هستن،و کاملا مساوی  حتما نباید منتظر ابراز عشق و علاقه از طرف مقابل ...

ممنون از راهنماییت..منم دوس دارم بگم هر چن ک اون تا حالا نگفته میگه مدلم اینه ولی واقعا با کاراش بم ثابت کرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از راهنماییت..منم دوس دارم بگم هر چن ک اون تا حالا نگفته میگه مدلم اینه ولی واقعا با کاراش بم ...

فدات گلم 

البته اینم بگم،ب خودت آمادگی هر نوع رفتار و واکنش رو از همین الان بده 

چون توی جامعه ای ک زندگی میکنیم بد جا افتاده ک حتما مردا باید بگن

برا همین تمام احتمالات رو در نظر بگیر 

و عاقلانه و با علم ب اینکه قراره چ رویداد هایی در پس گفتن دوست دارم رخ بده، بگو بهش 

حتی اگه گفتی و واکنش خوبی ندیدی،دیگه ی عمر حسرت ب دل نمیمونی و ازاین بابت بنظرم هوای دلتو داشتی 

پس نشین سرزنش کن خودتو

فدات گلم  البته اینم بگم،ب خودت آمادگی هر نوع رفتار و واکنش رو از همین الان بده  چون توی ...

۸ ماهه با همیم.رفتارایی ازش دیدم ک باعث شد دوسش داشته باشم اون تا حالا ب زبون نباورده ولی با عملش نشونم داده 

من ۲۵ اون ۲۹

سنش کم نیس،پس بعید میدونم بخواد واکنش و رفتار ناخوشایندی نشون بده

بعد خب چطوری توی رابطه هستید ولی نگفته دوست داره ؟؟

همینجوری باهم اوکی هستید منظورته؟؟

یا اومده بهت گفته فلانی بیا باهم باشیم ؟؟

سنش کم نیس،پس بعید میدونم بخواد واکنش و رفتار ناخوشایندی نشون بده بعد خب چطوری توی رابطه هستید ولی ...

من رفتارم و بش توضیح دادم گفتم از اینکه الکی عشقم عشقم راه بندازم بدم میاد دوستت دارم گفتنم اینقدر مقدسه ک تا وقتی مطعن نشدم نمیگم اونم مثه من ..۱ ماه پیش بش گفتم اگه بفهمی دوستت دارم چکار میکنی چ حسی داری گفت حسم قابل توصیف نیس 

از صفر شروع کردیم بدون هیچ علاقه دورادوری.

اینقدر واسم ارزش قائله ک خجالتم میده گاهی وقتا

من رفتارم و بش توضیح دادم گفتم از اینکه الکی عشقم عشقم راه بندازم بدم میاد دوستت دارم گفتنم اینقدر م ...

اوممم🤔 بنظرم وقتشه دیگه یکیتون ب زبون بیارید

شآید شب تولدش اگه ویژه تبریک بگی خودش پیش قدم شه و بگه