2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگ ۵۰۰😏

خب قبول نکن عزیزم

یه کار در منزل پیدا کنی بیشتر از ۵۰۰ تومن میده بهت

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃
پونصد تومن حد اقل

پونصد تومن چيه ديگه؟ الان با پونصد چكار ميشه كرد، پونصد مال ده سال پيشه نه الان عزيزم از قيمتا بي اطلاعي؟؟!!!

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...

مثلا اینایی ک با نرخ ۶۰۰ تومن میرن، 

۶۰۰ تومن پول کرایه ماشینش میشه؟ 

پول مام و اسپری و ضدافتابش میشه ک میخای بزنی بری سرکار😂😂😂تازه در صورتی ک طرف اهل ارایش نباشه‌.‌

واقعا نامردیه این نرخا ...

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵
۸صبح تا۱۲  ۴ تا ۸شب

عجب آدمی بوده کم کم باید ماهی ۲ بده 

آخه ۵۰۰ به درد یه بچه میخوره الان 

بعضی ها چه قدر پررو هستن

خوب کاری کردی قبول نکردی 

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 
پونصد تومن چيه ديگه؟ الان با پونصد چكار ميشه كرد، پونصد مال ده سال پيشه نه الان عزيزم از قيمتا ...

این خانم هم از قیمت بی اطلاع بود فک کنم میگ ۵۰۰ میدم گفتم یه وقت ضرر نکنه 

۸صبح تا۱۲  ۴ تا ۸شب

دو تايم گفته ٥٠٠ كاش بهش بگي شما چند سال هم با اين قيمت بگردي فروشنده گيرت نمياد، بگو ٥٠٠ تومن چيه ٢ بده ميام ببين چي ميگه

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
عجب آدمی بوده کم کم باید ماهی ۲ بده  آخه ۵۰۰ به درد یه بچه میخوره الان  بعضی ها چه قدر پ ...

چون میبینن ادم نیازمند هس ک واسه ۵۰ هزارم حاضر جونو عمرو وقتشو بدع سواسنفاده میکنن بعضیا! 

ته نامردیه 

رسما بیگاری میکشن😔😔

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵
دو تايم گفته ٥٠٠ كاش بهش بگي شما چند سال هم با اين قيمت بگردي فروشنده گيرت نمياد، بگو ٥٠٠ تومن چيه ٢ ...

گفتم ۱ بده گفت وااااااااای  مگه خودم چقد گیرم میاد بخوام ۱بدم به شما😏