2777
2789

من دامپزشکی خوندم ۷ سال؛ الان ۲۸ سالمه.

دو سال هم هست دارم صبح تا شب میخونم برای کنکور که پزشکی قبول بشم. چون رشته امو دوس ندارم و به دلایل و شرایطی اشتباه کردم همونموقع انصراف ندادم همونموقع

یعنی از بچگی همش در حال درس خوندنم. و تازه هنوز هم اول راهمه. اگه پزشکی قبول بشم ۷ سال که تازه عمومی هست؛ بعدشم تخصص و یعنی دیگه تا آخر عمرم درگیر درسم....

کاش باز انگیزه بگیرم که دووم بیارم😭😭 خیلی علاقه دارم و درسخون هم هستم.

ولی برعکس دخترای فامیلمون همه تو همون دوران مدرسه یا بعد دیپلم شوهر کردن و تو عمرشون رنگ دانشگاه و کتاب و درسای دانشگاهم ندیدن.

از اینکه بیکارن و هیچ استرس و دغدغه ی درسی و امتحان و کنکور و .... ندارن و راحت سرشونو میذارن رو بالشت و یک هزارم منم استرس و دردسر و دغدغه نکشیدن غبطه میخورم و همین باعث بی انگیزگیم شده....

سرکار هم نمیرن و صبح تا شب بیکار و همش مهمونی و تفریح و مسافرت و .....😪😪اینا رو که میبینم سست و بی انگیزه میشم برای ادامه دادن و تحمل کردن😔😔

خداوندا به من علم عطا فرما که بدانم و در پس آن قدرتی که به عمل برسانمش. در جمع ناحقان قرارم نده در صورتی که سخن و علمم حق باشد؛ و بصیرت افتراق این دو را ارزانی دار. و بینشی عطا فرما که اگر نمیدانم سکوت کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چزا شما هم از زندگیت لذت نمیبری؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

منکه۴سال درس خوندم اخرش هیچی به هیچی،دخترای فامیل درس نخوندن که هیچ الان هرکدوم استادن تو ارایشگاه میلیونی در میارن و ازین کشور به اون کشورن،میگم کاش درس نمیخوندم لااقل دنبال یک هنر میرفتم

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت

نه اصلا اینطور نیس آواز دهل از دور خوش است

مثلا من خودم هرموقع بیکار میشم افسردگی میگیرم.

عاشق دخترای فعال و با انگیزم.درستو بخون ان شالله یه پزشک موفق میشی👌

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

عزیزم درسته شما بیشتر سختی کشیدی ولی قطعاً از اونا موفق‌تری

آدمی که رنگ کتاب و دانشگاه رو ندیده و هیچ‌وقت سرکار نرفته اگر یک‌روز بلایی سر شوهرش بیاد یا اصلاً جدا بشن توانایی انجام هیچ‌کاری رو نداره