2777
2789
عنوان

تحلیل محتوا کی بلده؟

146 بازدید | 7 پست

کسی با سایت آراد داک کار کرده؟

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️
من کار کردم

چجوریه؟درآمدش خوبه؟ماهی چقد؟اگه حوصله داری یه توضیح کلی بده

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درآمدش بستگی به این داره که چقدر بتونی تو روز کار کنی 

به ازای هر تولید محتوا مبلغی رو براش در نظر میگیرن 

من که از کارش خوشم اومده ولی خیلی حوصله میخاد مثل تایپ نیست باید تولید محتوا انجام بدی متن بنویسی اولش سخته شایدم بگی این که صرف نمیکنه بخای وقت بزاری من اولش یه متن رو تو ۲ ساعت هم مینوشتم ولی الان تو نیم ساعت مینویسم راه میفتی کم کم 

هرموقع هم بخای میتونی تسویه بزنی که خیلی خوش قول هستن سر حقوق دادن

درآمدش بستگی به این داره که چقدر بتونی تو روز کار کنی  به ازای هر تولید محتوا مبلغی رو براش در ...

تا الان چقد درامد داشتی ازش؟

من که زیاد فعال نیستم چون وقت زیادی ندارم  خیلی کم حدودا ۲۰۰  ولی اگه کار کنم میدونم میل ...

پس برم تو کارش😍

عزیزم چرا نیستی چرا چیزی نمیگی

از خوردن بستنی قیفی در خیابان خجالت نکش😊🍦از اینکه بایستی و از سوژه ای که خوشت آمده عکس بگیری📷🌱از اینکه بنشینی کنار کودکِ فال فروش و با او درد و دل کنی😌❤  از اینکه در کوچه با بچه ها دنبال بازی کنی🤗🏃🏻‍♀️ از ابراز علاقه کردن به کسی که دوستش داری💖 از عصبانی شدن...از بلند خندیدن....از گریه کردن های بی دلیل....از کنار گذاشتن آدم هایی که تو را نمی فهمند....✅خجالت نکش!👏🏻 عمرِ هیچ کس قرار نیست جاودانه باشد🌾برای خودت زندگی کن!🌸💚🌱♡