2777
2789
عنوان

بارداری و جنسیت

269 بازدید | 21 پست

سلام دوستای گلم 

هفته ۲۸ هستم سونو دادم ولی جنسیت رو نزدن 

فقط هفته ۱۸ سونوآنومالی جنسیت رو زدن 

میشه بگید برای شمام همینجوره ؟؟؟

مگه نباید تو هر سونویی ک میدیم جنسیت نوشته شه

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن عزیز نمیزنن.چون قبلا مشخص شده مگر اینکه خودت بپرسی

چون وقتی بچه بزرگ میشه بررسی اندام جنسیشم سخت تره چون پاها بسته ست. 

دلتنگتم..از اینجا ک هستم تا انجا که هستی... وجب به وجب..دلتنگتم.. ....دلم برات تنگ شده نفس من. جون من .عمر من..پسر کوچیک مامان...شایانم...... برای مادری ک جگر گوشه اش در خاک است..در خواب است.  دعا کنید.. دعا کنید خدا دوباره بهم فرزند بده..خیلی زود.. 
چی هست نی نی

انومالی گفت پسره 

منم هفته ۲۸ رفتم نپرسیدم دیگه الان میخوام سیسمونی بخرم نمیدونم چیکار کنم

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤... 
پیش یه دکتر انجام دادی؟ بعضیا نمینویسن

یه کلینک هست ولی هر سری میرم دکترش عوض میشه کاش میپرسدم ازش  فک کردم میزنن خودشون

عزیزم علایمت چی بود میشه بگی؟؟؟

علائم خاصی نداشتم فقط تهوع اول صبح.ک هنوزم همراهمه

28هفته سونو چی هست?من بعد انومالی دیگه سونو نرفتم

برا رشد جنین و چک کیسه اب و وزن . من تو هفته ۲۸ انجام دادم دکترت برات مینویسه

من 26 هفتم هنوز جنسیت قطعی رو. نمیدونم چون سونو ندادم 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.