2777
2789
عنوان

نقاشی

324 بازدید | 29 پست

اخیرا به نقاشی علاقه مند شدم البته نقاشی با ابزار دیجیتال (گوشیم) از اینکه تصاویر رو به نقاشی تبدیل میکنم لذت میبرم.این نقاشی که پایین این پسته رو دیروز کشیدم. خوشحال میشم از پیج نقاشی هام که تازه تاسیسه هم دیدن کنید و اگه دوست داشتید کشیدن خودتون رو بهم بسپارید. لینک پیج :  گالری الما

برام بگین که شما هم نقاشی میکنید؟ به چه هنرهای دیگه ای علاقه دارید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرزندم سانسور کن😑😁

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

من همه هنری دارم نقاشی عروسک مجسمه😐

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
خارجیه بنده خدا😅

باش😁😁

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  
بله ظاهراً به روز نیست ...ولی عالیه ...نقاشی هم کنارش کار میکنم

شاید مردم استقبال نکنند ولی از اصیل ترین هاست که تا ابد با وجود امثال شما باید بمونه. چه خوب که نقاشی هم میکنید