2777
2789

من نمبدونم تا کی قرار هست که چنین چیزی تپ ابهام باشه خوب یه سایت هست که میان سوال میپرسن براشون سوال هست بعد سریع میاد نی نی یار حذف تاپیک میزنه 

ولی توی تاپیک خیانت هیچ کاری نمیکنه همه هم نظر میدن طلاق بگیر 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

همه چیو تعطیل میکنن

گوجه____سبز سابق😕خدایی دیگه شماره ندارم گزارش نزنید😐😐😐خوبی نی نی سایت اینِ که تو دعوا و  کل کل میتونی صبر کنی جوابای بهتری یادت بیاد و بعد ریپ کنی😂😁❤🤞🏻بازیگر اینده😊😋البته که قبلا بازیگر هری پاتر بودم ولی چندسال دیگه منو تو تی وی میبینیییید دعااااکنید برام😃❤اگه لایک میکنم فک نکنید پستتون خیلی به دلم نشسته😊☺ن ن ن در اشتباهید😂😂🤣🤣🤣قشنگا من همه رو لایک❤ میکنم تا ببینم کامنتارو تا کجا خوندم ....گفتم یه وقت سوءتفاهم نشه😁از دگر خوبان تو افزون نیستی؟😏/باش خاموش!!چون تو مجنون نیستی!!!!!!🤫پروانه صفی دیده به او دوخته بودم🦋/وقتی که خبردار شدم سوخته بودم😕💥💣مامانم گفته زیاد نرو نی نی سایت از بس خوشگلی چشمت میزنن😌😌بی بی جی بابیجی بوووووو😁😁😁😁تو سوسک شوووووووودییییییییی 🤣🤣خیلی خب گریه نکن😪😢😕😕😕الان مثل طاااااوووووس قشنگت میکنم🦃🦃🦃🦃🦃عههعههه بوقلمون شدی کههههه ببشید چوب جااادووووم خلااااب شده😞😟صبر کن ....استکشرووو((اکسپکتو)) پااااتروووونوووووم جینگ😯😍😍😍👸🏻جان جان نگا چه خوشگل شد پدر سوووووخته((👸🏻))😃😄یبار معلم مطالعات احتماعیمون بهمون یه چیز قشنگی یاد داد حیفه بهتون نگم یه ورد معجزه آسا گفت هر کاری خواستید بکنید بگین خدایا شکرت که این اتفاق می افته مثلا خدایا شکرت که فردا امتحانمو خوب میدم ...خدایا شکرت که فردا روز خوبیه....خدایا شکرت که فردا میریم خونه ننه جون.😀دقت کردی خدایا شکرت که میشه..♡♡بشه ن هااااا مییییشه....😎🙂مادربزرگ خدابیامرزم هم یه چی قشنگ بهم یاد داد  هروقت هرچی  گم کردی وگشتی و پیداش نکردی یه فاتحه برا ام البنین بخووون همون موقع پیداش میکنی😍حتی برا کوچکترین و بزرگترین چیز😊معجزه میکنه 😗😗😗همه چیزایی که گفتم برا من معجزه کرده گفتم در اختیارتون بزارم امیدوارم بدردتون بخوره!!♤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالات جنسی تخصصی که تعطیل نمیشه اونایی که مربوط به مسائل خصوصی هست که اصلا جای سوال نداره حذف مسشه یا اینکه زیادی بی پرده صحبت میکنن

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
همه چیو تعطیل میکنن

خوب سوال هست براشون بهتر از تاپیک های خیانت مادرشوهرم این گفت و اینجوری شد بقیه هن سریع میگن طلاق بگیر 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

هرجا میخوان مشکلشونو بگن میگن اینجا جاش نیست 

کجا جاشه پس 

شاید یکی همدرد توئه ک نتیجه گرفته تجربشو در اختیارت میذاره

واسه اينكه بتونى بم توهين كنى،اول بايد نظرت برام مهم باشه :))

خب بعضی چیزا واقعا اینجا مطرح کردنش هیچ کمکی نمیکنه و به هیچ جوابی نمیرسه! ابنجا مگه کسی مساور زناشویی هست یا تخصصی تو ابن حیطه داره؟

نمونه ش تاپبکی که چند دقیقه پیش مطرح شد. اکثر جوابا این بود:

خاک تو سرش

دوانیه

مریضه

چه جوری تحمل میکنی

فلانه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

فضای اینجا یکم اجتماعی تره ،بهتره این مدل سوالارو تو جو مخصوص خودش بپرسین.مثلا سایت دکتر صادقی..

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
مسائل جنسی تو کشور ما جوری تابو شده که تو سایتی که هویت هیچ کس معلوم نیستم ممنوعه! منم خیلی حزصم میگ ...

اما گاهی مشخص شخص اصلا سوال نداره ..مثلا صبح یکی میگفت مگه رابطه جنسی صدا داره.

چه صدایی داره چطوریه

اینا مشخص که سوال نیست و...

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

چون ادبیات سوال با ادبیات رمان جنسی فرق داره

و در مورد  انحرافات جنسی یه سایت عمومی نمیتونه پاسخگو باشه

اینجا کلینیک داره و توی نت هزار تا مشاور با قیمت مناسب هست

اینجا سایت برای مسایل عمومی مادری و بارداری هست و تنها سایت موجود فارسی هست 

ما خودمون باید مراقب فضای سایت باشیم 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

مسائل جنسی تو کشور ما جوری تابو شده که تو سایتی که هویت هیچ کس معلوم نیستم ممنوعه! منم خیلی حزصم میگ ...

واقعا 

نمیدونم تا کی میخوان اینجوری کنن نصف اختلافات زندگیا سر همین موضوع هست چون بلد نیستن رابطه برقرار کردن 

جهان سومی یعنی همین

خب بعضی چیزا واقعا اینجا مطرح کردنش هیچ کمکی نمیکنه و به هیچ جوابی نمیرسه! ابنجا مگه کسی مساور زناشو ...

اره نظر منم همینه اینجور تاپیک ها کسی به اصل موضوع توجه نمیکنه همه دنبال یه چیزی هستن که ارشادش کنن و نصیحت کنن تاحالا ندیدم کسی تو این مسائل مشکل اصلی رو که بخاطرش تاپیک زده شده رو بخواد حل کنه

اما گاهی مشخص شخص اصلا سوال نداره ..مثلا صبح یکی میگفت مگه رابطه جنسی صدا داره. چه صدایی داره چط ...

حالا اون یه موردو نمیگم 😂 ولی واقعا دیگه بعضیا گناه دارن تا میبینن طرف نوشته رابطه یا تو این مایه ها گزارش میزنن

درسته هیچکس هوبتش مشخص نیست

ولی به این فکر کنیم که تو این سایت کلی بچه ۱۲ ۱۳ ساله هست

یا اصلا با یه سرچ به اینجا میرسه

چرا باید خیلی مسائل شفاف گفته بشه؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "