2777
2789
واقعا؟ واییییی پس جواب مثبت بدم😂😂

بله سهروردی خیلی جای لوکسی هست.لیلا حاتمی هنسایه دختر عمومه اونجا بیا ببین کلاسشون رو....محله با اصالت و خوب.از من بپرس عشقم.من خودم اونجا ندارم ولی اونجاها رو دوست دارم گریهههههه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سهروردی منطقه‌ی تجاریه بیشتر و مرکز کاغذ دیواری و موکت و این چیزاست. منطقه ی خیلی خوبی برای سکونت نیست خیلی شلوغه. بهترین مناطق تهران برای سکونت منطقه ۱ هستش که میشه نیاوران، آجودانیه، فرمانیه، کامرانیه، اقدسیه...

بله سهروردی خیلی جای لوکسی هست.لیلا حاتمی هنسایه دختر عمومه اونجا بیا ببین کلاسشون رو....محله با اصا ...

اتفاقا سهروردی محله لوکسی نیست! خیلی شلوغه و اصلا مناسب سکونت نیست. اگر سهروردی لوکسه فرمانیه و سه راه یاسر چیه پس؟😐

بله اونجا خانه متری ۳۵ تومانه بعضی حاهاشم ۴۰ تومان.مراکز خرید لوکس داره بازیگرها میان برای خرید مثل ...

محله های خوب تهران متری بالای ۱۰۰ میلیونه! متری ۳۵ تا ۴۰ محله ی متوسط به حساب میاد

محله های خوب تهران متری بالای ۱۰۰ میلیونه! متری ۳۵ تا ۴۰ محله ی متوسط به حساب میاد

این قیمت ها رو از کجا در میاری؟!!!!خانم محترم من کارم اینه همه مردم تهران که نمیتونند بیان سه راه یاسر یا فرمانیه بشینند که ...ایشون سایز یه محله رو پرسید منم بهشون گفتم.وگرنه شهرک باستی هیلز از همه جا لوکس تر و لاکچری تره...

این قیمت ها رو از کجا در میاری؟!!!!خانم محترم من کارم اینه همه مردم تهران که نمیتونند بیان سه راه یا ...

یه سرچ بکنین متوجه میشین که برج های لوکس تهران توی بهترین منطقه متری بالای صد میلیونه! نمیگم همه ی خونه های اون منطقه این قیمته ولی برج های معروف متری بالای ۱۰۰ میلیون تومنه! من به ایشون گفتم باید اونجا زندگی کنن؟! ایشون پرسیدن که محله ی خوبیه منم گفتم بهترین منطقه نیست و بهترین مناطق جاهای دیگه ای هست! شهرک باستی هیلز هم امثال من و شما رو راه نمیدن و متعلق به کسای دیگه ای هست😉

این قیمت ها رو از کجا در میاری؟!!!!خانم محترم من کارم اینه همه مردم تهران که نمیتونند بیان سه راه یا ...

قیمت هر متر آپارتمان در برج روما رزیدنس، به تاریخ ۲۰ آذر سال ۱۳۹۷، متری ۶۰ تا ۷۰ میلیون تومان! با یه حساب کتاب ساده متوجه می شیم که الان این برج متری بالای ۱۰۰ میلیونه!