2777
2789
عنوان

مدیرم سرم داد زد از ناراحتی نمیتونم بخوابم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 29 پست
بچها بنظرتون چهارشنبه لازمه چیزی بش بگم من خیلی دقت میکنم ولی نمیدونم چطور اکسل جمع را کامل نزده کاش ...

من باشم چیزی نمیگم و دلخوریمو با کم محلی نشون میدم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
شغلتون چیه

کارمند شهرداری

من خیلی زود به آرزوم میرسم😍 خدایا ممنونم که یه همسر فوق العاده نصیبم میکنی من با همسرم جشن میگیرم 😍خدایا شکرررررررت که من و همسرم اینقدر خوشحالیم از داشتن هم به لطف کرمت یا وصال و یا رئوف انرژی جذبه برای ازدواج سریع و موفق برام دعا کن دوستم ان شالله بهترش تو زندگیت بیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم چیزی نمیگم و دلخوریمو با کم محلی نشون میدم

نه تقصیر خودم بود هرکسی بود عصبانی میشد طفلی هی میومد و میرفت بانک زنگ که زد گفت میدونی حقوقشون عقب افتاده بود و زن و بچه دارن و فلان 

من خیلی زود به آرزوم میرسم😍 خدایا ممنونم که یه همسر فوق العاده نصیبم میکنی من با همسرم جشن میگیرم 😍خدایا شکرررررررت که من و همسرم اینقدر خوشحالیم از داشتن هم به لطف کرمت یا وصال و یا رئوف انرژی جذبه برای ازدواج سریع و موفق برام دعا کن دوستم ان شالله بهترش تو زندگیت بیاد

اشکالی نداره حالا که عذرحواهی کرده

شما یه اشتباهی کردی اونم یه اشتباهیی کرده

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
نه تقصیر خودم بود هرکسی بود عصبانی میشد طفلی هی میومد و میرفت بانک زنگ که زد گفت میدونی حقوقشون عقب ...

خب سرت داد زده بعدم معذرت خواهی کرده نیازی نیست شمادیگه چیزی بگی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خب سرت داد زده بعدم معذرت خواهی کرده نیازی نیست شمادیگه چیزی بگی 

این تازه اومد واحدم الان دیگه به کارم اطمینان پیدا نمیکنه 😥

چرا اروم نمیشم یه چیزی بگین سر این ماه و اون ماه اینطور شد خرافاتی نیستم ولی میگم نکنه گناهی کردم اینطور دارم تقاص پس میدم

چند وقته همکارین؟

قبل اینکه استخدام بشم بودش تو اداره ولی چندماهه اومده واحد من مدیر شده

عزیزم شاید شمازیاد حساس شدی سعی کن از این به بعد حساب و کتابت دقیق باشه خودش فراموش میکنه

دوماه اینجور شد باورت میشه از بانک که برگشت لیستو داد به همکارم چک کنه بنظرم دیگه به من اطمینان نداره من که دقتم زیاده چرا دوماه داره اینجور میشه چطور آروم باشم خیلییی  ناراحتم 

عزيزم هم اون حق داشته هم شما

اونم نبايد سر شما داد ميزد

اما اگه بار اوله همچين اشتباهي پبش ارمده اشكال نداره عزيزم

از دفه بعد سعي كن همچين مشكلي پيش نياد🌹🌹

ناراحت نباشه پيش مياد ديگه اينجور اتفاقات براي كسايي كه شاغل هستن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عزيزم هم اون حق داشته هم شما اونم نبايد سر شما داد ميزد اما اگه بار اوله همچين اشتباهي پبش ارمده ا ...

نازنین سر دوریال وسواس بخرج میدم الان دوماهه اینجور سر حقوق راننده ها مشکل پیدامیشه مدیرم هم تازه  اومده جلوش خراب شدم به مدیرم حق میدم  ناراحت شه نازنین یه گند دیگه هم زدم یکی از راننده ها مساعده میخاست سر حقوقش  مدیر گفت ۴ تومن منم زدم ۴ تومن بعد راننده که فهمید گفت برگه درخواست مساعدمو بده با مدیر صحبت کنم میخواست بکنه ۵ تومن رفت و با مدیر صحبت کرد کردش ۵ تومن قبل اینکه حقوق بدن اما من همون ۴ گذاشتم یه تومن رو میشه رو حقوق بعدی اورد اما استرس دارم میترسم مدیر بگه چرا ویرایش نکردی بخدا بس که هی عوض میکنن دهنمو سرویس کردن نباید نشون بدم یادم رفت باید بگم دیگه انجام دادم محاسباتم خراب میشدگذاشتم یه تومن رو برای حقوق بعدی ولی شاید بگه چرا سرخود کردی یا حالا به تومن رو اضافه میکردی بنظرت چکار کنم 

نازنین سر دوریال وسواس بخرج میدم الان دوماهه اینجور سر حقوق راننده ها مشکل پیدامیشه مدیرم هم تازه &n ...

عزيزم دقت نداري زياد توو حساب كتاب 

اونم براي استرسته هرچقدر بيشتر حساس بشي بيشتر اشتباه ميكني 

الانم خوودت برو با مديرت صحبت كن اين قضيه رو بگو قبل اينك اون بگه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤