2777
2789

گفت ولی سفت نیست ...از بس تکون میخوره تکون هاش خیلی شدیده فردا قراره جواب سونو رو بدم دکتر به نظرتون خطرناکه؟؟؟تازه وارد هفته 30 شدم 

هر چی خدا بخواد همون.میشه😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم دو دور خوب نیست خیلی ریلکس بوده دکتر سونوت کاش امروز میرفتی پیش دکترت

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

بچه منم مدام درحال وول وول کردنه.میترسم بندنافش بپیچه دو  گردنش🙄

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
رو پهلوهات نخواب

اتفاقا باید رو پهلو بخوابه و طاق باز اصلا نخوابه

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@

ببین نمیخام دلداریت بدم یا چیزی.الان بدونی خیلی بهتر تا بعدا حسرت بخوری..اینارو نمیگم که حمله کنبد بگید چرا میگی خیلیا این مشکلو داشتن هیچ اتفاقی هم نیفتاده اما من تو سایت یکیو میشناسم یعنی همه میشناسنش @tatijun که متاسفانه هفته های اخر این مشکل براش پیش اومد و متایفانه بچش مشکل دار شد.الکی نگیر جدیش بگیر

دندونعقل سابقم.اصلا نمیدونم چرا ترکیدم🙁    مردانه صفت گرد جهان گردیدم /نامردم اگر مرد درعالم دیدم.یکرنگ ترازتخم ندیدم چیزی/ ان هم ک شکستم دورنگش دیدم😍😍##        🤗           من عاشقم عاشق😍😍عاشق پسری که تاچشماشو باز کرد چشمای منو دید.من دیوانه واردوستت دارم عشقم..از خدا میخام تو  همیشه سلامت باشی...براسلامتی عزیزای خودتون و من دوست داشتی صلوات بفرستید😘😘😘😘😘😘😘😘😘پرچم نی نی سایتیا بالاسسسسسس خیلیییییی بالااااااا               کاش میشد ساعت و زمان و به عقب برگردوند.........اما زندگی سوار من پیاده🤎          تازمانی که زنده م یه کوهم پشت فرزندانم🤍💛👍👍          تازمانی که زنده م یه تهدیدم 👍💛💛براکسی که میخاد حقمو پایمال کنه.

معمولا بند ناف میپیچه..پسر من بدنیا اومد دور گردن و شکمش بود بند ناف...بیشتر مواظب باش و به پهلو بخاب

شما نگاه قشنگی داری پشت اون نگاه یه قلب بزرگ میتپه ...برا حل مشکل همه دنیا یه صلوات میفرستی؟جای دوری نمیره اول از همه به خودت برمی گرده....ممنون مهربون