2777
2789

تاثیری هم داشتی قیمتش چنده

چشمات با من رفیق جون جونیه ببین چه بارونیه😭ای وای اگه ما همو پیدا نمیکردیم😔امشب میخوام دیوونه بازی کنیم خدا رو راضی کنیم😃بذاره با هم همه دنیا رو بگردیم😍انقد عاشق شدن عین خود آزاریه من مریضت شدم وقت پرستاریه😤قلبم از دست رفت آخه چه اصراریه😠درد و درمونمی تو خود جونمی عشقم 😉😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه روز خوردم يك كيلو كم كردم  ٥٠ تاييش ٧٠٠😱

از کجا خریدی؟

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
سه روز خوردم يك كيلو كم كردم  ٥٠ تاييش ٧٠٠😱

اسمش چیه واقعا خوبه بخرم؟

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
عطاري 

داروخانه نداره؟

اسمش چیه واقعا خوبه بخرم؟

گياهي نيس شيمياييه اشتهاتو كلا ميبنده ولي استرس و لرز دارم الان داغم ميكنم نميدونم ادامه بدم يا نه اسمش الفا اصلشم نارنجي رنگه

ی روزی منم عاشق میشم❤️☘️
گياهي نيس شيمياييه اشتهاتو كلا ميبنده ولي استرس و لرز دارم الان داغم ميكنم نميدونم ادامه بدم يا نه ا ...

😐😐اوه چه بد