2821
2789

مبارک باشه عزیزم.

کاربر سابقم ☺☺نی نی یار دیگه شماره تلفن ندارم نترکون لطفاپیش بسوی خوش اندام شدن 😍👌وزن شروع ۷۷وزن  ۹۹/۴/۱۲ ۷۴.۴ وزن ۹۹/۵/۷ ۷۱.۴وزن هدف ۶۰😍😍میتونم حتمااااا میتونم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب لطفا تجربه اتو کامل بگو از دردات .. من از دست درد این میخوام برم سز کنم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

واژن بعد زایمان خیلی تغییر میکنه شکل و حالتش؟ شکم‌به خالت اول برمیگرده؟

منم طبیعی بودم...الان میان میگن الکی میگی ولی،برام مهم نیست من راستشو میگم...چون دلم میسوزه ا این داروهایی که برا بی حسی میزنن به کمر خیلی عوارض داره...اگه کسی نتونه واقعا عیب نداره..ولی بعضیا بی جهت عمل میکنن...

نه شکلش و نه اندازش هیچی عوض نمیشه..برا من جمعتر هم شد،داخلش...چون میترسیدم فک میکردم جمع نمیشه..مرتب ورزش کگل میکردم..

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
میشه دردشو تحمل کرد؟اگه برگردی عقب سزارین میکنی؟

باور میکنی ۹ماه دنبال این بودم یه دکتر سزارینم کنه ولی الان اگه برگردم عقب میگم فقط و فقط طبیعی بخدا الان انگار رو ابرام نه دردی نه سوزشی نشستم دارم به نی نی شیر میدم

منم طبیعی بودم...الان میان میگن الکی میگی ولی،برام مهم نیست من راستشو میگم...چون دلم میسوزه ا این دا ...

افرین بخدا من از ترس زایمان ۲شبانه روز نخوابیدم ولی الان خدارو هزاران هزار مرتبه شکر میکنم که سزارین نشدم

خددددددااااااروووووشکر من عاشق طبیعیم

ایشاله زایمانی مثل من داشته باشی بخدا تا بچه اومد پایین اصلا متوجه نشدم بیشتر بخاطر گاز آنتونکس و دوش آب گرم بود

مبارک باشه عزیز کی زایمان کردی درد داشتی بااینکه مجردم ولی خیلییییییی از زایمان میترسم😖

ممنون عزیزم🙏والا واسه همه اونایی که میخوات زایمان کنن دعا میکنم مثل من زایمان کنن از بس راحت بود

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز