2777
2789

من یک ماه فقط یک سینم اینطوری بود وای چه درد و سوزش بدی بود مدام مسکن میخوردم😢😢😢😢😢

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یک ماه فقط یک سینم اینطوری بود وای چه درد و سوزش بدی بود مدام مسکن میخوردم😢😢😢😢😢

حالا مسکن ک نمیخورم من..ولی هردو سینم خیلی نوکش میسوزه و درد داره‌.از اول بارداریم هست باهام

حالا مسکن ک نمیخورم من..ولی هردو سینم خیلی نوکش میسوزه و درد داره‌.از اول بارداریم هست باهام

شما خوبه میدونی از بارداریته منکه فکر میکردم خدایی نکرده دور از جونم سرطان هستش افسردگی گرفته بودم صبح تا شب با استرس سر میکردم مدام گریه میکردم😢 

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
خدانکنه عزیزم دور از جونت چرا مگه نمیدونستی بارداری

مرسی عزیزم❤🌹

باردار نبودم ولی یک سینم درد وحشتناکی داشت نگم برات😢😢😢😢😢😢😢

آهاااا فک کردم تو بارداریت..خببب پیگیری کردی؟چی شد؟علتش چی بود

آره گلم رفتم دکتر زنان اول به خاطر کرونا نرفتم ولی همین استرس داشت منو میکشت برام سونو نوشت خدا رو شکر گفت چیزی نیست نمیدونی میخواستم همونجا از خوشحالی پرواز کنم🥰😍 بعدش بازم درد داشتم ولی خب کم کم کمتر شد

خدا جونم شکرت خدایا به همه سلامتی بده🤲الهی آمین❤🌹🌹🌹🌹🌹🌹 

آره گلم رفتم دکتر زنان اول به خاطر کرونا نرفتم ولی همین استرس داشت منو میکشت برام سونو نوشت خدا رو ش ...

عززیززممم خب خدارو شکر که سالم بود...خدا الهی بیماری و بلا رو از همه دور کنه

عززیززممم خب خدارو شکر که سالم بود...خدا الهی بیماری و بلا رو از همه دور کنه

الهی آمین🤲❤

ممنونم عزیزم انشاالله همیشه سلامت باشی😍🌹

شما خوبه میدونی از بارداریته منکه فکر میکردم خدایی نکرده دور از جونم سرطان هستش افسردگی گرفته بودم ص ...

عزیزم خوب شدین؟ منم سه روزه این مشکلو پیدا کردم سمت چپی فقط خیلی درد داره و میسوزه
همیشه قبل پریودم دوتاش بود اینبار اینه فقط