2777
2789
عنوان

چاق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 31 پست
با چه برنامه ای عزیزم

کرفس خیلی خوبه توی نت هم بزنی محاسبه کالری روزانه بهت میگ مثلا واسه هفته ای یک کیلو اضافه شدن چقدر کالری باید مصرف کنی

🔮💜خدایا دوستت دارم🔮💜اگه امضامو میبینید یه صلوات بفرستید برام💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا کجا خوبه؟ هرجا میرم هی میگن چقدر لاغری اعصابم خورد میشه

خاله من خیلی لاغر بود الان پودر خورده چاق شده هرکارمیکنه لاغر نمیشه خیلی پشیمونه

بیخیال حرف بقیه قدو وزنت خیلی هم خوبه

🌹🌸🌻🌺🌹🌺🌻🌸🌹
کرفس خیلی خوبه توی نت هم بزنی محاسبه کالری روزانه بهت میگ مثلا واسه هفته ای یک کیلو اضافه شدن چقدر ک ...

بعد روزانه شما چیا میخوری منم یه مدت خیلی لاغر شدم دوباره چند کیلو اضافه کردم الان نزدیک ۵۰ میخوام چند کیلو دیگه چاق شم

🌷
بعد روزانه شما چیا میخوری منم یه مدت خیلی لاغر شدم دوباره چند کیلو اضافه کردم الان نزدیک ۵۰ میخوام چ ...

نون و بیسکوییت ساقه طلایی .شیر کاکائو.شیره انگور.خرما.ابگوشت.اینایی که راحته خریدش کالریش هم بالاس

بیسکوییت ساقه طلایی و شیر کاکایو کالریش بالاس؟ خرما روزی چنتا

بعد ناهار و شام ۴ تا خرما بخور...اره عزیزم مثلا یدونه ساقه طلایی ۵۰ کالری داره شیرم هر لیوان ۲۰۰ و خورده ای 

منم جینسینگ خریدم فقط اشتها اوره اینجوری نیس خودش چاق کنه

خاله منم اشتهاش خیلی کم اندازه بچه هم غذانمیخورد اون پودراکه میخورد میگفت نصف شب از گشنگی بیدارمیشم وزنش خیلی بالا رفت  الان دمنوش لاغری مصرف میکنه 

🌹🌸🌻🌺🌹🌺🌻🌸🌹
خاله منم اشتهاش خیلی کم اندازه بچه هم غذانمیخورد اون پودراکه میخورد میگفت نصف شب از گشنگی بیدارمیشم ...

ای بابا😂😂پس من فقط همین یه قوطی رو بخورم