2777
2789
عنوان

خانوما به نظراتون نیاز دارم!!!

161 بازدید | 22 پست

سلام 

مستاجریم و تا اخر مرداد قرارداد داریم دنبال خونه گشتیم رهن و کرایه خیلی گرونه. یه مقدار پول داریم و دستگاه راهسازی داریم ک قراره بفروشیمش شوهرم میگه:

از روستا یه خونه ارزون هست که میشه همسایه پدرشوهر اینام بریم اونجا تا یکسال .دستگاه رو بفروشیم و پولامونو جمع و جور کنیم و یه زمین یا خونه از شهر بخریم و بشیم صاحب خونه 

یا اینکه همین پولو بزاریم روی رهن قبلی و خونه ای دیگ رهن کنیم اینجوری هم ک معلومه هر سال رهن و کرایه گرون میشه و صاحب خونه نمیشیم 

تصمیمگیری رو به عهده من گذاشته منم واقعا نمیدونم چیکار کنم میترسم بریم و اختیار کارامون بیفنه دست خانواده شوهرم در حالی ک شوهرم میگه اونا حق دخالت ندارن .واقعا انقدر فکر میکنم دیگه دیوونه شدم شما جای من بودید چیکار میکردید؟؟؟

غصه نخور همه چی درست میشه... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی ب شوهرت داره چقد سر قولاش میمونه 

بستگی ب اینم داره حرفای ننه باباش چقد روش تاثیر دارن شاید رفتین نذاشتن برگردین. 

بستگی ب مادر شوهر و پدر شوهرتم داره خوب باشن هیچ نباشن بالا نسبت ب غلط کردن میگفتی رفتی نزدیکشون

اگه شوهرتومیشناسی که روحرفش هست بقیه چیزامهم نیست خودت زندگیتو تودستت بگیر رفت وآمدتوکنترل کن نزارکسی توزندگیت دخالت کنه وبرو..حتمأبرو اینجوری که پیش میره دیگه تواین شرایط نمیشه خونه هم رهن کردب امیداینکه صاحب خونه شی برو وتحمل کن مگه چیه منم دوسال تویه اتاق پیششون تحمل کردم

خدایا شکرت..
یکم از خانواده شوهرت بگو چطورین؟؟

نسبت فامیلی دور داریم خونه برادر شوهرمم همونجاست بعد برادر شوهرم ۱۰ ساله خرج و خوراکشون باهمه و همیشه موقع غذا خونه پدرشوهرم هستن و میدونن کی کجا میرن و چیکار میکنن و...مادرشوهرمم توقع داره همش خونه اونا باشیم من خوشم نمیاد اینجوری باشم و ادم خودشیرینی هم نیستم میترسم بریم اونجا مثل جاریم شم و اونا بشن صاحب اختیار همه چی .نمیدونم شاید من زیاد حساسم 

خب برید یه جای دیگه که پول رهن خیلی کم بخوایید بدید و نزدیک مادرشوهرم نباشه

نیست این خونه رهنش ۵ میلیونه  بخوایم خونه بخریم به پولش نیاز داریم 

بستگی ب شوهرت داره چقد سر قولاش میمونه  بستگی ب اینم داره حرفای ننه باباش چقد روش تاثیر دارن ش ...

حرفاشون که روش تاثیر نداره اونا کاری ندارن ک کجا خونه میگیریم