2777
2789

واسه شما ام اتفاق افتاده؟

در این درگه که گه گه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه🌱 مشو غره به امروزت که از فردا نه ای آگه○•°

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عصبی نشدی؟ من یه مدت اوضاع روحیم خراب بود عصب چشم راستم ضعیف شده بود همش میپرید

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
عصبی نشدی؟ من یه مدت اوضاع روحیم خراب بود عصب چشم راستم ضعیف شده بود همش میپرید

چرا همش فکرم درگیره

در این درگه که گه گه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه🌱 مشو غره به امروزت که از فردا نه ای آگه○•°
منم اینجوری شدم رفتم تو اینترنت زدم صد مدل مریضی آورد بعد مامان بزرگم خبر خوش بهت میرسه برو ی نخ قرم ...

جالب😄

چرا همش فکرم درگیره

سعی کن اعصابتو آروم کنی گل گاو زبونی چیزی دم کن.من اعصاب چشمم داشت از بین میرفت کم‌کم چشم تار شده بود البته خیلی شدید و طولانی بود

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️