2777
2789
عنوان

کیا با سید علی رضا آشنان سیدی که به

14876 بازدید | 15 پست

واسطه جد بزرگوارش موسی بن جعفر حاجت میده....بچه ها خواهش میکنم توهین نکنید چون رفته بود خواب مادرش به فلان کس بگو بهم متوسل نشو حالا هر چی پیش امده بود خدا میدونه....

قربون سید برم واقعا واسطه میشه ...شنیده بودم خیلی حاجت میده توی اینستا دنبال پیج مادرشون گشتم پیداش کردم....رفتم سراغش و گفتم دعام کن گروه تلگرامشو بهم معرفی کرد رفتم درخواست ختم دادم ولی هنوز نوبت من نشده..دیشب خیلی دلم شکسته بود گفتم یا جد سید علی رضا کمکم کن یا سید علی رضا واسطه شو فلان اتفاق بیوفته واقعا نشونه ای دیدم که فهمیدم این سید واسطه میشه...الانم به خواب خیلیا رفته ....و قرار براش گنبد بسازن یه شبم مادرش به خوابم امد که به فلانی بگو صد صلوات برا پسرم بفرس تا پسرم واسطه شه حاجتشو بده....بچه ها برین تلگرام ختم براتون بذاره اونایی که حاجت دارن...ان شاء الله به حق موسی بن جعفر حاجت روا بشین😢🍀یا میتونید بدون گروه سوره ای صلواتی نذر سید و جدش کنید تا حاجت روا شین...

دلباخته یه نظامی ام✌👮🚓✋ 

منم سیدم البته ما از نوع گناهکارش‌‌... 

جدم امام حسین علیه السلام 

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش‌هروقت رو هرچیزی نذرو نیاز و مداومت کردم برعکس شد 

اگر دعایی باشه همون دعای عادی و سلامتی همیشگی هست که گفتم و میخوام برای خودم و عزیزانم 

کلا باید پذیرفت دنیا برپایه خیرو شر هست و باید تلاش کنیم به خواسته هامون برسیم یجاها هم واقعیت رو بپذیریم 😔

عزیزدلم....برام دعا کن خواهش میکنم ....😔

محتاجیم به دعا عزیزم 

انشاالله هرحاجتی داری به حق امام حسین علیه السلام 

خدا بهت بده و دلت شاد شه😄

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
کرج

😁ن اون نیس ..آخه اونم سید هست .نوادگان موسی ابن جعفر .😕اونم دعا مینوشته ..البته ن رمال این چیزا 

فقط واس کساییی ک مشگل بچه دار شدن داشتن و یکم دیونه بودن .خیلی هم معروف بود تو استان لرستان 

ولی عمرشو داد به شما ۷ سال پیش ..فکردم اونومیگی 

عزیرم انشالله مشگلت حل بشه😚😚

خدایا دلم خیلی ازت گرفته
برمن دعا کن بچه‌دارشم😭😭😭

اخی عزیزم خدا بزرگههه دلت روشن باشه 

انشاالله به حق علی اصغر امام حسین خیلی زود خدا بهت یه نی نی سالم بده😔 

😁ن اون نیس ..آخه اونم سید هست .نوادگان موسی ابن جعفر .😕اونم دعا مینوشته ..البته ن رمال این چیزا&nb ...

نه عزیزم این هفده سالشه......عزیز مرسی الهی که شمام حاجت روا بشی

دلباخته یه نظامی ام✌👮🚓✋