2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم میترسم بزنم الان بازم منفی بشه چون از همین مارکه

من تعجب میکنم چون دو سال پیش هرچی از این مارک میگرفتم درست عمل میکرد ،ولی سر این بارداریم هرچی میزدم یا خراب بودن یا خیلی کمرنگ...حتی مارک بهتری هم استفاده کردم هیچ خطی ننداخت بعد اعصابم خورد شد بازش کردم دیدم بالاتر دو تا خط انداخته🙄 آخرش با آز مطمئن شدم 

حقا که غمت از تو وفا دار تر است   
من تعجب میکنم چون دو سال پیش هرچی از این مارک میگرفتم درست عمل میکرد ،ولی سر این بارداریم هرچی میزدم ...

یعنی میگین مارکش بدرد نمیخوره

ی صلوات واسم میفرستین.منم باردار شم وصحیح وسالم بیاد بغلم بدون مشکل خاصی.😓😭😭😭😅
خیلی زود اقدادم کردی برا بیبی چک.. بزار چند روز دیگ بگذره انشالله بارداری من سر 38 روز زدم مثبت شد

دعا کنین مثبت شه 

فک کنم بارداری گلم ... چن روز صبر کن بعد بزن ،زود زدی احتمالا...ایشالله که زودی زود مامان میشی 

انشاالله خدااز دهنت بشنوه انشاالله شماهم زایمان راحتی داشته باشی

چرا خوبه برای منو نشون داد ...ولی نمیدونم چرا دوتا یکی خرابه ، قبلا این طور نبود  

اها اره منم پارسال سه روز ب پریودیم باهمین مارک متوجه شدم