2777
2789

چند روزه بابام مریضه اصلا حالش خوب نیست چندروز پیش ادرارش نمیومده داداشم بردتش دکتر ارولوژی دکتر گفته سینه اش بدجور عفونت کرده و زده به ادرارش که خداروشکر برطرف شده مشکلش دارو خشک کننده داده دکتر ولی از همون روز همش از سینه اش خلط کنده میشه و خرخر میکنه گلوش وخیلی بی حال و بی حسه هیچی اشتها نداره غذا نمیخوره، باز از پریروز می‌گه پاهام درد میکنه و دارم فلج میشم و دارم میلرزم😭😭😭😭 تورو خدا با دلای پاکتون دعا کنید بابامو که خوب بشه و یه مو ازسرش کم نشه، بخدا بعد مرگ مادرم کمرم شکست دیگه طاقت ندارم دیگه همین یه دونه بابارو برام نگه داره، بخدا با چشمای پراشک دارم مینویسم تاصبح نخوابیدم و گریه کردم، معلوم نیست چش شده باباجونمو😭😭😭

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن حدیث کسا خوبه

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
انشا ا... به زودی خوب میشن. غصه نخور

انشالله عزیزم دلتون پاکه دعا کنید باشکم پر بخدا از 3روزه اینقد غصه میخورم و گریه میکنم که هبچی ازم نمونده 

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔

انشاءالله باباتون خوب بشه  عزیزم گزیع نکن پاشو باباتو تقویت کن واسش اب هویچ با سیب بگیر نمیدونم سوپ جو درست کن توش هویچ والو وشوید وسبزی وزرشک بریز بخورند  بابا من گاهی اداراشون عفونتی میشه که به مایعات زیاد اهمیت میداد شکر خدا برطرف میشد کلا بی اشتها میشن وهمش میخوابند 

ان شاءالله به حق فاطمه زهرا خدا سلامتی پدرتونو برگردونه ببخشید میپرسم عزیزم تست کروناازشون گرفتن؟

نه، امکان داره باشه چون داداشم گفته خلط از سینه اش کنده میشه، کرونا سرفه خشک داره

عزیزم گریه نکه براش بلدرچین بگیرید تقویتش کنید    ناراحت نشی ازم تست یا آزمایش واسه سرطان ...

نه😔😔😔

انشالا خوب میشه عزیزم 🙏🏻🙏🏻

دلتون پاکه شنیدم خیلیا از دعا نی نی سایتیا حاجت گرفتن

انشاءالله باباتون خوب بشه  عزیزم گزیع نکن پاشو باباتو تقویت کن واسش اب هویچ با سیب بگیر نمیدونم ...

عزیزم نیستم اومدم طرف جنوب کار شوهرم اینطرفه شوهرم تفریحی مارو 2ماه آورد پیشش ظهر حرکت می‌کنیم داریم میریم شهرمون

انشاءالله باباتون خوب بشه  عزیزم گزیع نکن پاشو باباتو تقویت کن واسش اب هویچ با سیب بگیر نمیدونم ...

آره دقيقأ بابای منم هیچی اشتها نداره و فقط 

میخواد بخوابه و بی حسه حال نداره بلندشده ازسرجاش

عزيزم ان شاالله خدا شفا ميده به پدرتون.💔💔💔شما هم يه چيز بخور جون بگيري بتوني پرستاري بكني

نیستم شهرم امروز دارم میرم 3روز تو راهیم