2777
2789

می‌خوام برای مامان نامزدم یه کادوی بی‌ مناسبت بگیرم خوشحالش کنم

چی پیشنهاد میدین؟

نظر خودم روی شال یا یه ماگ بود حالا نمی‌دونم خوبه یا نه 

نظر شما چیه

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شال و ماگ برای کم سن و سالهاست

آخه دقیقاً روحیش به همچین چیزایی می‌خوره 😂

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

بستگی به علائقش داره😁بعضی مادرشوهرا سنتی ترن، بعضیا به روز تر.. اول علائقشو درنظر بگیر؛ مثلا کیف، شال، یه انگشتر یا گردنبند نقره یا عقیق مثلا، اگه وسایل خونه دوست داره 

میتونی یه اکسسوری خونه بگیری مثل دکوری و..، اگه جینگول پسند تره، ادکلن و اکسسوری و لوازم آرایشی .. اگه مذهبی تره، قرآن و ...

باکس شکلات و گل و گلدون هم هست:) 

از طرفی میتونی برای تجربه بسازی ببریش بیرون یا براش یه شالی چیزی بخری، یا بری یه کافه مهمونش کنی با یه دسته گل ..

دیگه خودت میدونی گلم😁💙

بستگی به علائقش داره😁بعضی مادرشوهرا سنتی ترن، بعضیا به روز تر.. اول علائقشو درنظر بگیر؛ مثلا کیف، ش ...

مرسی عزیزدلم💕