2777
2789

اسی سشوارش بکش عالی ترم میشه ❤❤ به به ب سلامتی

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
مبارکه خیلی قشنگ شده جالبه که خودت اینجور درآوردی حتمی ماهری خیلی خوشگل شده شوهرت چه ذوقی کنه   ...

سلامت باشی😂😂😂😂ماهر نیستم بابا 

دوره اصلا ندیدم غریزیه 😂شوهرم تیره دوست داره من روشن 

عدالتو رعایت کردم 😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات الان دیگه شبه همسایه هامون بیدار میشدن ماسک موزدم تا صبح البته ظهر ک بیدار شدم 😘😘😘

افرین خوب کردی ❤ ولی واقعا خوشگله مبارکه 

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
ن پریود شدم امروز چهارممه .چشمات قشنگه گلی😘😘😘

اها خوب ان شاالله ماه بعد 

مبارک باشه عزیزم خیلی خوب شده. اسی جون میشه بگی از چه دکلره و موادی استفاده کردی از اکسیدان چند درصد چقدر رو موهات موند تا باز بشه. آخه منم دیروز ارایشگاه رفتم و همینو در اورد برام ۱۲۰ گرفت. دوست دارم خودم یاد بگیرم

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫
مبارک باشه عزیزم خیلی خوب شده. اسی جون میشه بگی از چه دکلره و موادی استفاده کردی از اکسیدان چند درصد ...

سلامت باشی گلم .دکلره برای موهای رنگ شده گرفتم چون نوعشون فرق داره مثلا موهات طبیعی باشه باید دکلره واسه موهای طبیعی بگیری .مرخله اول با اکسیدان ۹ درصد۳۰ دقیقه  در مرحله دوم با اکسیدان ۱۲ درصد ۲۵ تا ۳۰ دقیقه مکث 

رنگساژ هم رنگ سوپر پلاتینه ۱۲ رو با e20 مخلوط اندازه برابر باشه با اکسیدان ۹ درصد ۱۵ دقیقه مکث و ماساژ دادم  بعد شستمو ماسک مو 😍