2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوابم تا ظهر،بیدار میشم نماز و ناهار،دوباره دراز میکشم و چرت میزنم تا غروب

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 

تا ۴ بخوابم.پاشم غذا بخورم دوباره تا ۶ بخوابم.پاشم چایی بخورم تکراره سریالمو ببینم و جارو کنم و شام درست کنمو دوباره رو مبل بخوابم تا شوهرم بیاد خونه😁

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
خونه تمیز نمیکنی؟

نه فقط میخوابم

تمیز کردن خونه خودم ک آرزومه خونه مامانمم، فک کنم  افسردگی دارم زیاد میخوابم ک کمتر ب بدبختیام فک کنم

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 

من همش افسرده بودم و بعضیا میگفتن از کمبود ویتامین دی میشه رفتم آزمایش دادم خداروشکر خوب بود ولی همیشه پیشه خودم میگفتم من چمه چرا اینهمه خسته و کسل و بی حال و افسرده هستم دو سه روزی میشه صبح زود بیدلر میشم همیشه تا ۲ خواب بودم ولی چند روزه ساعت ۹ بیدار میشم به شوهرم صبحانه میدم خودم هم میخورم و اصلا تا اخر شب افسرده و بی حال نیستم توپ تو پ میشم نگو تا لنگ ظهر خوابیدن منو کسل میکرده !!!!

میخوابم تا ظهر،بیدار میشم نماز و ناهار،دوباره دراز میکشم و چرت میزنم تا غروب

احسنت

خدا قوت

تدریس کاملا رایگان گرامر زبان انگلیسی در گروه تلگرام و تدریس کنکوری زبان پایه دهم و یازدهم و دوازدهم  هر جلسه 2 ساعته ده هزار تومان
نه فقط میخوابم تمیز کردن خونه خودم ک آرزومه خونه مامانمم، فک کنم  افسردگی دارم زیاد میخوابم ک ...

همش از خوابیدن تا لنگ ظهره وقتی صبح زود بیدار شی حالت خیلی خوب میشه خونه رو تمیز کن حموم برو اهنگ بزار برقص به چیزای خوب فکر کن ب زیباییت فکر کن خیلی حالت خوب میشه