2777
2789
احسنت خدا قوت

فدا مدا😂

ولی جدی از دل خوشم نیس این خواب زیاد،فقط میخوابم ک کمتر ب بدبختیام فک کنم

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
فدا مدا😂 ولی جدی از دل خوشم نیس این خواب زیاد،فقط میخوابم ک کمتر ب بدبختیام فک کنم

درکت میکنم

قبلا منم یه مدت اینطوری بودم که فقط به مشکلاتم فکر نکنم

ایشالا حل میشه

تدریس کاملا رایگان گرامر زبان انگلیسی در گروه تلگرام و تدریس کنکوری زبان پایه دهم و یازدهم و دوازدهم  هر جلسه 2 ساعته ده هزار تومان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش از خوابیدن تا لنگ ظهره وقتی صبح زود بیدار شی حالت خیلی خوب میشه خونه رو تمیز کن حموم برو اهنگ بز ...

ادم برا اینکارا باید یه انگیزه داشته باشه،من بدبخت دلم ب چی خوش باشه

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
ادم برا اینکارا باید یه انگیزه داشته باشه،من بدبخت دلم ب چی خوش باشه

بلاخره هر کسی برای خودش مشکلات داره بخدا اگ من الان از مشکلاتم بگم مشکلات خودت از یادت میره میشینی گریه میکنی وای خب بازم خداروشکر میکنم و به خودم روحیه میدم و امیدم به خداست 

روحیه تو شاد نگهدار گلم ب خودت صدمه نزن

تا ۴ بخوابم.پاشم غذا بخورم دوباره تا ۶ بخوابم.پاشم چایی بخورم تکراره سریالمو ببینم و جارو کنم و شام ...

واسه صبح برنامه نداری ؟

روزت از ۴ عصر شروع میشه؟ 

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
بلاخره هر کسی برای خودش مشکلات داره بخدا اگ من الان از مشکلاتم بگم مشکلات خودت از یادت میره میشینی گ ...

منم اگه از مشکلم بگم گریه ت میگیره 

سعی خودمو میکنم یه روز خوبم باز دوباره میگم ک چی 

ممنون بابت حرفات🌹

همش از خوابیدن تا لنگ ظهره وقتی صبح زود بیدار شی حالت خیلی خوب میشه خونه رو تمیز کن حموم برو اهنگ بز ...

اره دقیقا 

من دیروز صبح ۹ بیدار شدم 

شبشم ۴ خوابیده بودم 

خسته و هلاک بودم 

عصر که خوابیدم تا شب 

انقدر خوب بود 

ولی اگه از ۴ نصف شب تا عصر میخوابیدم کسل میشدم

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
بلاخره هر کسی برای خودش مشکلات داره بخدا اگ من الان از مشکلاتم بگم مشکلات خودت از یادت میره میشینی گ ...

منم عصر یک ۲ ساعت خوابیدم خیلی خوب بودم بخدا وفتی تاظهر میخوابم پا میشم همه جای بدنم درد میکنه کمرم گردنم پاهام سرم ولی صبح زود بیدار شدن یه چیز دیگس انشالله بعد از کرونا صبح ۷ بیدار میشم میرم پیاده روی برگشتنی نون میخرم صبحانه همسرم میدم راهیش میکنم شروع میکنم کارای خونه رو کردن ب خودم رسیدن اینا...😜😜😜