2777
2789

من یه مطلب خوندم که مردا بعد جدایی پشیمون میشن ولی بعد یه مدتی؟اولش بع اصطلاح جوگیرن؟واقعیت داره؟کسی تجربه داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگي داره طرف مقابل رو چقدر دوست داشته باشن

به نظر من دوست داشتنی وجود ندارن اگه دوستت داشت جدا نمیشد مثل همسر من که گفت بیا تموم کنیم من که خیلی غصه دارم و باورم نمیشه 

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در برابرش زانو بزند 😉⁦
به نظر من دوست داشتنی وجود ندارن اگه دوستت داشت جدا نمیشد مثل همسر من که گفت بیا تموم کنیم من که خیل ...

مردارونمیدونم ولی من برای ازار دادن همسرم اینو گفتم وگرنه بدونه همسرم میمیرم ولی ی مدت ب شدت سردم هرچند سخته برام اما برای رسیدن ب خواسته م مجبورم راه دیگه ای ندارم

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره

مطمئن باش تا زمانیکه ننه‌شون دم گوششون ور ور میکنه پشیمون بشو نیستن 😀

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘

فکر نکنم این حرفا برای مردای ایرانی باشه چون متاسفانه ب شدت تنوع طلبنن وزنها هم ب شدت دشمن همجنس خودشون بااینکه میدونن طرف هنوز کامل جدانشده میرن طرفش باعث میشه مرد زودتر از اولی جداشه بجای پشیمون شدن

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره