2777
2789

یک ساله زیر نظر دکترم... هم خودم هم همسرم مشکل داشتیم ماه پیش ازمایش دادیم دکتر گفت کاملا مداوا شدیم وهیچ مشکلی نداریم... الان خیلی هیجانزده ام.... تیت خونگی سراغ ندارید که انجام بدم مشخص شه؟ 

دین من عقلمه... خدای من قلبمه...ادمه معتقدی نیستم.. هرچی که از نظرمن منطقی وعاقلانه اس ومیتونم با عقلم قبولش کنم بهش ایمان دارم به چیزایی که تحمیل شده و منطقی نیست ایمان ندارم.... خدای من تو قلب و وجدانمه.... بهشت وجهنم تو همین دنیاست... هرکارخوب وبدی کنید نتیجه شو همین دنیامیبینید...دوری از  تهمت ودروغ وغیبت نمازه منه... حلال وحرام هم روزه من....❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اقدام کردم و منتظر باید بمونم تا ۱۲ مرداد شماها موعدتون چندروز دیگه اس؟

من پنجم شیشم مرداد

دین من عقلمه... خدای من قلبمه...ادمه معتقدی نیستم.. هرچی که از نظرمن منطقی وعاقلانه اس ومیتونم با عقلم قبولش کنم بهش ایمان دارم به چیزایی که تحمیل شده و منطقی نیست ایمان ندارم.... خدای من تو قلب و وجدانمه.... بهشت وجهنم تو همین دنیاست... هرکارخوب وبدی کنید نتیجه شو همین دنیامیبینید...دوری از  تهمت ودروغ وغیبت نمازه منه... حلال وحرام هم روزه من....❤️
من اقدام سومم بودنشد،شماچندباراقدام كرديداينجاميان ميگن باراول گرف من كلن تعجب ميكنم

من از فروردین اقدامم

تاوان عشق را دل ما هرچه بود داد..چشم انتظار باش در این ماجرا تو هم.،!🖤