2777
2789
عنوان

ورم چشم دوماه بعد لازك

1367 بازدید | 7 پست

سلام عزيزان

من دوماهه چشممو لازك كردم چند روزيه پلك بالاي چشمم ورم كرده خيلي شديد نيست و من خودم فقط متوجه ميشم كسي ميدونه مشكل چيه ب لازك ربط داره ممكنه عفونت باشه؟

من یماهه لازک کردم خیلی زود چشام خسته میشه هی خوابم میاد .مال شماشاید مال فشار نورو گوشی واستراحت نکردن کافیه

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰
من یماهه لازک کردم خیلی زود چشام خسته میشه هی خوابم میاد .مال شماشاید مال فشار نورو گوشی واستراحت نک ...

شايد حالا فردا با دكترم تماس ميگيرم ولي الان استرس گرفتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لازم بده؟ من نمیرم یک یکوبیستوپنجه می‌خوام لازک کنم عینک نمیزنم اصلا

اتفاقا خیلی خوبه فقط بایدتایمدت رعابت کنی واستراحت بدی

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰
شايد حالا فردا با دكترم تماس ميگيرم ولي الان استرس گرفتم

سلام‌عزیزم شما دکتر چی گفت بهت من دوهفته س لیزیک کردم دوروزه دارم‌خونه تکونی میکردم دیشب یکی از چشمام خسته شد و تار الانم یکم ورم داره