2777
2789
عنوان

چه دلتون ميخواد!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه خیانتی نباشه😐امروز همش تاپیک خیانت بود

وای امروز تاپیک هارو خوندم حالم بد شد در حد تپش قلب 

چرا اینطوری می کنن با خودشون 

چرا اینقدر مرد نیستن مسئولیت انتخابشون رو بپذیزن

فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.

یه چیز دیگه هم دلم می خواست

شوهرم سرما خورده می ترسم نزدیکش بشم

دوست داشتم بغلش می کردم

البته صبح تاپیک زدم خیلی بد عنق و بد مریضه

اما تو خواب مظلوم به نظرم اومد

فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.

یه پول به مقدار......که بشه اون مشکل همسرم حل بشه و همه چی خیر و خوش تموم شه.خدایا کمکش کن 

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 

از خدا یه حال در حد بنزرزز می‌خوام زندگی لوکس پول شرایط عالی ......

من ذاتم ثروتمنده تواوج نداری بازم پول دارم خرج میکنم ..

باپول میشه خوشبختی رو خرید 

باپول میشه فقرو نابود کرد 

بامیشه عشق و محبت ورزید ...

زندگی فقط روی یه اصول می‌چرخه فقط پووووول ....

درسته پول خوشبختی نمیاره اما نبودنش یعنی غرق در بدبختی ،.....

مادرم ضربان قلب من است.
دیگه دلم هیچی نمیخواد     بیشتر دلم میخواد یکی بهم امید بده یا یه نشونه بهم بده تا امیدو ...

اميد جلوي آيينه هست گلم اميد اون دستاي قشنگته كه قراره كلي كار قشنگ برات بكنه اميد اون پاهاته كه قراره كلي جاهاي خوب و زيبا ببرتت، اميد چشماته كه قراره زيبايي ببينه اميد خودتي كه قرار به هرچي تو دل پاكته برسي

در من كسي به طور مداوم پريشان است:))

گلم واقعا سلامتی هیچی به سلامتی نمی رسه سلامت باشی خوشبختی میاد پول میاد ازادی میاد ارامش میاد همش بر می گرده به سلامتی گلم از خداجان واسه همه بندگانش بعد برای تمای اعضای خانوادم شکر گزارم بابت این که سلامتی به همه وبه خانواده ما هدیه داده خدایا شکرت خدایاشکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت