2777
2789
عنوان

حس و حالم رفت😑

291 بازدید | 38 پست

دیشب نشد تاپیک بزنم بخندیم امشب کلی متن نوشتم اومدم بذارم دیدم از این ور سایت تا اون سرش تاپیک خیانته

😑😑دیگه اینقدر زیاد بود که حس و حالم پرید بیام تاپیک بزنم برای چند مین هم شده غم هامونو فراموش کنیم و بخندیم فقط

😑😑

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

برعکس همچین وقتایی باید حس و حالت بیاد 

وقتی کل سایت رو غم گرفته خودمم دپ شدم😑میزنم فردا شب جبران این دوروز

کلا تاپیک های عسل فقط باید بخندیم و جوادی برقصیم😎😂💃

چقدر احتیاج دارم سرتاسر وجودم استرسه یچی بگین یادم بره

استرس چی؟!

اول اینکه برو یه دوش بگیر بعد بیا سه تا لیوان پشت سر هم آب بخور بعد بخواب

تموممم سخته ولی شدنیه⁦♥️⁩

وقتی کل سایت رو غم گرفته خودمم دپ شدم😑میزنم فردا شب جبران این دوروز کلا تاپیک های عسل فقط باید بخن ...

برعکس توام همچین وقتایی ی تاپیک میزنم ک حس و حال بقیع رو عوض کنع 

قطعا حیلی تاثیر دارع 

ماوفق باشی 😎

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

بعضیا دلشون مثله سنگه تاپیکای دروغ میزنن نمیگم همشون ولی بیشتریاشون اینطورین

چه بد واقعا😑ولی من دوست دارم تاپیک های که میزنم شاد باشه بخندیم

یا نتونستم هم تاپیک بزنم میرم تاپیک یکی یه چیز خنده دار میگم بخندیم ولی امروز همش خیانت خیانت😑😑

ببخش عزیزم دیشب تو ی تایپیک حس ششم بودم شما جوابمو دادین در مورد بارداری ازتون پرسیدم گفتین بهم تو یکسال آینده باردار میشم اما سختی میکشم و با به دنیا امدن پسرم سختیام تموم میشه؛ میتونم بپرسم منظورت چه نوع سختی بوده 

ببخش ی سوال دیگه داداشم مدتی هست افسرده شده خیلی نگرانشم بنظرت حالش خوب میشه 

برعکس توام همچین وقتایی ی تاپیک میزنم ک حس و حال بقیع رو عوض کنع  قطعا حیلی تاثیر دارع  ...

تو کارت درسته❤

یدونه ای بهترین⚘⚘⚘

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
برعکس توام همچین وقتایی ی تاپیک میزنم ک حس و حال بقیع رو عوض کنع  قطعا حیلی تاثیر دارع  ...

قربانت همچنین

امشب دیر شد فردا شب ساعت دوازده تا یک و نیم خز پارتی داریم😂💃😎

استرس چی؟! اول اینکه برو یه دوش بگیر بعد بیا سه تا لیوان پشت سر هم آب بخور بعد بخواب تموممم سخته و ...

باردارم بعد دوتا سقط یک ساعت پیش تو لباس زیرم چن تا لکه خون دیدم البته امروز امپول تو شکمم زدم فکر کنم برای اونه..الان نمیتونم حتی نفس بکشم..نفس کشیدنم هم با استرسه

واقعا اگه اینجوری چرا همه بیرون سایت تو مراکز تفریح و رستوران پارک مسافرت ...خوشحالن میخندن دست در دست همن .... چرا اینستاگرام همه لی‌لی مجنونن... فقط تو نی‌نی‌سایت خیانته انگار.... بعد یه جوری هم هست که منو به ازدواج بدبین کرده کلا

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
باردارم بعد دوتا سقط یک ساعت پیش تو لباس زیرم چن تا لکه خون دیدم البته امروز امپول تو شکمم زدم فکر ک ...

الهی عزیزم هیچی نیست و به خوبی و خوشی نی نی خوشملتو به دنیا میاری استرس نداشته باش اون فندق هم استرس میگیره 🥺⁦♥️⁩😚