الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان تو مرحله دهانیه باید دستشو بخوره جلوشو نگیر روح و روانشو داغون میکنی
با مکیدن امنیت میگیره
سعی بیشتر بغلش کنی وپیشش باشی وحس امنیت بهش بدی
دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
ترا خدا وقتی بچتون ی کاری میکنه ک نمیدونید درسته یا نه به جای اینکه ب حرف خاله و عمه گوش کنین از ی روانشناس بپرسید و روح و روانشو اذیت نکنید
دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
من تا سه سالگی دخترم همین مشکلم داشتم یبار با چاقو نوک انگشتش برید خونو دید هی ترسوندم گفتم باز بخوری خون میاد دیگه ول کرد,ده روزم چسب زخم زدم نتونه بخوره
ممنونم بچه ها.میدونم سنشم هنوز خیلی کمه واسه ترک عادت.نه منظورت میفهمه نه میشه گولش زد.فقط یه سوال کسی بوده که نی نیش وابسته به انگشت بوده وخود به خود ترک کرده باشه؟