2777
2789
عنوان

انگشت مکیدن کودک

88 بازدید | 12 پست

سلام عزیزای دل...دخترم هفت ماهشه ازدوماه ونیمگی سینه روپس زد وازهمون موقع موقع خواب انگشت شصتش رو میمکه یعنی اگه انگشتش ازش بگیری یادستکش دستش کنی عصبانی میشه وگریهه...ازاونجایی که توخانواده پدریش سابقه مکیدن انگشت تانوجوونی هم رفته خیلی نگرانم که عادت کنه چطوری باید ازش بگیرم ایاکسی هست تجربه ای داشته باشه کمکم کنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این یه برنامست که همه بچه های هم سن بچه هاتون عضوشن هستم ومیتونین با ماماناشون صحبت وتبادل نظر درمورد بچه هاتون کنین وسوال بپرسین

من عضوم به نظرم خیلی خوبه

از روی لینک میتونین نصب کنین

https://gahvare.net/i/5f0843fd519a6

گلم تا چهارسالگی طبیعیه

الان تو مرحله دهانیه باید دستشو بخوره جلوشو نگیر روح و روانشو داغون میکنی

با مکیدن امنیت میگیره

سعی بیشتر بغلش کنی وپیشش باشی وحس امنیت بهش بدی

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!

ترا خدا وقتی بچتون ی کاری میکنه ک نمیدونید درسته یا نه به جای اینکه ب حرف خاله و عمه گوش کنین از ی روانشناس بپرسید و روح و روانشو اذیت نکنید

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!

دختر من تو سونوگرافی ها هم شصت می مکید

سه ماهگی دکتر گفت دستکش دستش کن یادش بره من چندبار دستکش گذاشتم عصبی میشد بیخیال شدم

الان دو سالگی میخورن و مث خیلی بچه ها لابد تا هفت هشت سالگی ام خواهند خورد🙄🙄

دختر من تو سونوگرافی ها هم شصت می مکید سه ماهگی دکتر گفت دستکش دستش کن یادش بره من چندبار دستکش گذا ...

دختر منم تو عکس سونو دستش دهنشه،مناسفانه فرم دندوناش بهم ریخته باید بزرگتر شد ارتودنسی کنه

چرا ترکوندی؟!!؟
بقیه بهم میگن باید ازش بگیری چند بار سعی کردم ولی چیزی به جز گریه واعصاب خوردی نمی‌مونه درنهایتم من ...

دخترعموم بچه اش میره کلاس اول هنوز میخوره

روانشناش هم برد بچه رو..اون گفته بود ولش کن بلاخره یادش میره

کاری ب حرف بقیه نداشته باش من ک ولش کردم ولی سرچ کن تو گوگل.موردیه ک‌خیلیاااا دارن در موردش حتما مطلب زیاده

ممنونم بچه ها.میدونم سنشم هنوز خیلی کمه واسه ترک عادت.نه منظورت می‌فهمه نه میشه گولش زد.فقط یه سوال کسی بوده که نی نیش وابسته به انگشت بوده وخود به خود ترک کرده باشه؟