2777
2789
عنوان

قابلمه چه جنسی خوبه زود خراب نشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2677 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم چدن سرامیک دارم دوتا کوچیکاش که استفاده میکردم یسال نشد خراب شد میچسبه.ظاهرش معلوم نیست خرابه ولی میچسبه.توش فسنجون پختم میگم شاید بخاطر رب انار هست اخه رب کارخونه ای بود میگم معلوم نیس اسید چی توشه.اگرته بزرگاش که فقط برنج و مرغ وغذاهای دیگه پختم هیچیش نشده

یا رب العالمین
منم فقط بعنوان زودپز استفاده میکنم.چجوریه که خرابه؟یعنی زود نمیپزه؟

نه 

اخرین باری که حسابی ترسوندم بعد از اون مدت زمانی که دیگه شعله رو کم کرد که پخت کامل شه کم کم اون چیزش😁 داشت میومد پایین منم دیگه میخواستم خاموش کن که یهوووویی تا ته بالا رفت با یه صدای وحشتناک بدو رفتم شیر اصلی گاز رو بستم 🥺

نه  اخرین باری که حسابی ترسوندم بعد از اون مدت زمانی که دیگه شعله رو کم کرد که پخت کامل شه کم ...

ببره یه تعمیراتی نشون بده .زود پز را باید بزاری قل بیاد بعد درشو ببندی وزیرشو کم کنی.نباید شعله زیاد باشه

یا رب العالمین
نمیچسبه؟ خورش توش خوب جا میفته؟ برنج چطور؟

ته قابلمه دو لایه است، اگه شعله زیاد باشه  کناره های قابلمه کمی میچسبه، اما نه خیلی که اذیت کننده باشه، خورست خوب میشه، برنج هم همینطور، مشکلی نداره، در ل خیلی خوبه،. موقع شستشو و پخت غذا راحتی، فقط اگه خیلی حساسی بعد از شستن قابلمه بهتره خشک کنی لک نیغته که من انجام نمیدم، اگر هم در اثر سوختگی غذا کمی کف قابلمه زرد بشه خیلی راحت با جوشوندن کمی سرکه و اب مسکلش برطرف میشه، مواد مضر نچسب هم نداره. من گاهی غذا رو با قابلمه داخل یخچال میزارم که برای استیل مشکلی نیست، اما گرانیت رو میگن نباید تو یخچال بزاری خراب میشه، 

هرچه خدا بخواهد همان می شود.
 لطفا قلق نچسبید ته دیگتون را بگین. 

شعله قابلمه برنج کم و خیلی ملایم باشه، به محض اینکه برنج دم کشید و حس کردید ته دیگ خوب سرخ شده زیر قابلمه رو خاموش کنید و کف قابلمه رو در آب سرد بگیرید، ته دیگ یک تکه و راحت از ته قابلمه جدا میشه. اگه شعله زیاد باشه یا مدت طولانی قابلمه روی اجاق بمونه ته دیگ میسوزه. 

قلقش چیه مگه؟ 🤔 یعنی باید چیکار کنی؟

مهمتر از همه اینکه حواست به شعله باشه، همیشه کم باشه، یکدفعه زیاد نشه که غذا بسوزه، موقع سرخ کردن پیاز، اول مرتب هم بزنید که نسوزه، دیگه هر خانمی چند بار توش غذا بپزه خودش متوجه میشه 

من زودپزشپ دارم خرابه که  یدون استفاده گذاشتم کنار حالا واقعا اگه نچسبه بیارم استفاده کنم 😂

خوب بده درست کنن من یونیک کلیپسی گرفتم اذیت کردامازودپزپارس استیل عالیه البته باوسایل خونه مدارامی کنم مواظبم خراب نشن سرویس قابلمشم گرفتم ته دیگ سیب زمینی انداختم باقاشق میزدم درسته کنده میشد