2777
2789
عنوان

قابلمه چه جنسی خوبه زود خراب نشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2677 بازدید | 48 پست
چدن شش ماه خراب شد ؟؟؟مگه از کفگیر ملاقه چوبی یا پلاستیک استفاده نمیکنی؟؟

چرا اتفاقا خودم تعجب کردم . ولی میچسبه دیگه نچسبی شو از دست داد زود. دوتا قابلمه دیگه هم چدن سرامیک آلمانی اصله کلی پول دادم و به شدت هم مراقب بودم فقط از کفگیر سیلیکونی باهاش استفاده کردم و فقط باهاش سوپ پختم هر روز برا بچم. یک سال کارکرد کفش سرامیکاش کنده شده آلومینیوم زیرش دیده میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ده ساله استیل مارک کورکماز دارم عالیه.پارسال یه سرویس گرانیت هوم کینگ گرفتم اونم خوبه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
من ده ساله استیل مارک کورکماز دارم عالیه.پارسال یه سرویس گرانیت هوم کینگ گرفتم اونم خوبه

اون استیل کورکماز نچسبه؟ دورش زرد نشده؟ اینجاهم مارک کورکماز دیدم برا اون میپرسم نچسبیش چطوره؟

اون استیل کورکماز نچسبه؟ دورش زرد نشده؟ اینجاهم مارک کورکماز دیدم برا اون میپرسم نچسبیش چطوره؟

برای خورشت عالیه.نه زرد نشده تو این ده سال با سیم مثل روز اولش میشه.من سرخ نکردم داخلش ولی برنج با شعله کم و زیر قابلمه ای نمیچسبه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
برای خورشت عالیه.نه زرد نشده تو این ده سال با سیم مثل روز اولش میشه.من سرخ نکردم داخلش ولی برنج با ش ...

میشه سیم کشید یعنی؟ 🤔 

برا خورشت که همه جنس قابلمه خوبه نسبتا. برا برنج که ته میگیره و سرخ کردنی موندم چه قابلمه ای خوبه

میشه سیم کشید یعنی؟ 🤔  برا خورشت که همه جنس قابلمه خوبه نسبتا. برا برنج که ته میگیره و سرخ کر ...

بله من سیم میزنم مثل روز اولش میشه.برنج ته نمیگیره

ببین من به همه میگم سرویس قابلمه پارس استیل گرفتم زودپزشم جادویین اصلانمی چسبه عمریه بزن دیجی کالا ب ...

من زودپزشپ دارم خرابه که 

یدون استفاده گذاشتم کنار حالا واقعا اگه نچسبه بیارم استفاده کنم 😂