2777
2789
عنوان

اقایون داداشا تشریف میارین

88 بازدید | 10 پست

پسری که جدیدا نسبت به پیام هام بی اهمیت شده ، ولی از لحاظ مالی ساپورت میکنه ، یه ۴ تا قربون صدقه می‌ره ایا عاشقه؟ اینم بگم به فکر کار و خونه و ماشینه بیشتر 

چیکار کنیم تو رابطه مرد بیشتر عاشق باشه؟

هم برای خودم سواله هم یکی از دوستام

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه ک عاشق نیس

خونه و ماشین رو برای ازدواجمون میخواد ، داره سخت کار میکنه

یعنی دوسم نداره؟

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

خونه و ماشین رو برای ازدواجمون میخواد ، داره سخت کار میکنهیعنی دوسم نداره؟

واقعا سخته بگی داره یا نداره

قضاوت میکنی ما را قضاوت میشوی روزی😏                 مسوزان سینه ی مارا ک روزی هم تومیسوزی🫵

به زبان نیس همه چیز به پول نیس چیزای مهمتر باارزش تر هم هستش

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

واقعا سخته بگی داره یا نداره

خودمم به خاطر همین گیر کردم

به زبان نیس همه چیز به پول نیس چیزای مهمتر باارزش تر هم هستش

میگن تو رابطه مرد عاشق تر باشه رابطه عالیه ، چجوری مرد باید عاشق تر باشه؟

جدیدا نمیذاره ناراحتیامو بهش بگم میگه غر میزنی ، نمیدونم اصلا واسم تلاش میکنه یا خونه و ماشین رو واسه خودش میخواد

میگن تو رابطه مرد عاشق تر باشه رابطه عالیه ، چجوری مرد باید عاشق تر باشه؟جدیدا نمیذاره ناراحتیامو به ...

عشق با هوس شهوت زودگذر فرق داره برا زندگی بخواد یا گذراندن وقت و تنها نباشه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

عشق با هوس شهوت زودگذر فرق داره برا زندگی بخواد یا گذراندن وقت و تنها نباشه

ما الان داریم دو سال باهم بودن رو پر مبکنیم و وارد سه سال میشیم

نمیدونم واقعا