پسری که جدیدا نسبت به پیام هام بی اهمیت شده ، ولی از لحاظ مالی ساپورت میکنه ، یه ۴ تا قربون صدقه میره ایا عاشقه؟ اینم بگم به فکر کار و خونه و ماشینه بیشتر
چیکار کنیم تو رابطه مرد بیشتر عاشق باشه؟
هم برای خودم سواله هم یکی از دوستام
کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅
به زبان نیس همه چیز به پول نیس چیزای مهمتر باارزش تر هم هستش
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
میگن تو رابطه مرد عاشق تر باشه رابطه عالیه ، چجوری مرد باید عاشق تر باشه؟جدیدا نمیذاره ناراحتیامو به ...
عشق با هوس شهوت زودگذر فرق داره برا زندگی بخواد یا گذراندن وقت و تنها نباشه
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر