2777
2789

بدترین روزای عمرمو دارم تجربه میکنم.برام یه صلوات میفرستین

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!

انشاءالله به زودی خوب میشی

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 

انشاالله به سلامتی بچتو بدنیا میاری بعدشم عروسی/دومادیشو با دل خوش میبینی🤲❤

بگید، بخندید و خوشحال باشید... لحظه‌هاتون رو زندگی کنید... پولدار یا بی‌پولفرقی‌نداره....اصل دله... دلتون شاد💙❤دوست دارم که بتونم کمکتون کنم رفقا ،روحی ،عاطفی، همفکری. هرجوری که از دستم بربیاد.مشکلی بود خبرم کنید. ✌🏼👋🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله به سلامتی بچتو بدنیا میاری بعدشم عروسی/دومادیشو با دل خوش میبینی🤲❤

ممنونم عزیزم انشاءالله به لطف خداو با دعای شما

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!
ممنونم عزیزم انشاءالله به لطف خداو با دعای شما

عزیزم میفهممت. منم سه ماهه زایمان کردم .سخت ترین روزای زندگیم بود.‌ان شاءلله خدا کمکت کنه. داروی امام کاظم تابستانه بخور .صبح و شب نصف قاشق چایخوری. با ی دکتر طب اسلامی خوب مشورت کن و دارو بگیر.تا خالا کسی که ازین داروها استفاده کرده نشنیدم طوریش شده باشه .برات صلوات و حمد خوندم .خدا نگهدار خودتو نی نیت باشه. برا منم دعا کن .ی هفته هست علامت دارم. چهل سی گفته کروناست نگران بچمم.دارم دارو میخورم 

علایم خواهرت چی بود؟ منم علایم دارم نرفتم تست بدم. 

خاهرم یه ماه پیش چشم درد بدن درد تنگی نفس سرفه خشک داشت رفت دکتر دارو داد بهتر شد دوباره ده روز پیش پادرد تب و لرز شدید و نفس تنگی گرفت دکتر گفته احتمال نود درصد کروناست بهش دارو داده الان حالش بهتره 

خاهرم یه ماه پیش چشم درد بدن درد تنگی نفس سرفه خشک داشت رفت دکتر دارو داد بهتر شد دوباره ده روز پیش ...

خب خداروشکر. منم تنحی تفس دارم.گلو درد و گوش درد و بدن درد .اما گاعی بعضیاس خوب میشه باز برمیگرده

تست دادی عزیزم ؟ علایمت چیه ؟ خاهر منم گرفته اما تست نداده بدبختی منم باهاش در تماس بودم😞ولی هشت رو ...

بله تست دادم اولین روزا درد شدید بدن بیحالی ضعف ازبین رفتن حس بویایی سوختن چشم و... الانم همه اینا از بین رفته فقط سرفه

عزیزم میفهممت. منم سه ماهه زایمان کردم .سخت ترین روزای زندگیم بود.‌ان شاءلله خدا کمکت کنه. داروی اما ...

شما اونروزاگرفتی؟انشاءالله که هیچی نیست خدا خودتو نینیتو حفظ کنه نگران نباش

شما اونروزاگرفتی؟انشاءالله که هیچی نیست خدا خودتو نینیتو حفظ کنه نگران نباش

نمیدونم از ترسم نرفتم تست بدم. تب داشتمو بدن درد.ولی ب قدری استرس بهم دست داده بود که خدا میدونه.‌همه اش میگم الهی اون روزا بره دیگه نیاد. غریبم بودم خانواده ام شهرستان بودن خیلی خودمو باخته بودم. خدا کمکم کرد.هنوزم میترسم بخاطر بچه ام . خدا خودش این ویروس رو ریشهکن کنه و شرش رو از سر‌هممون دفع کنه.ان شاءلله خدا خودش حافظ همه مامانا و نی نی ها باشه. ان شاءالله بزودی تاپیک مادرشدنتو بزنی🤗🤗🤗