2777
2789
عنوان

حس های خوب کوچیک اما دلگرم کننده »»» شما هم بگین حس های خوبتونو

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 34 پست
آره خیلی از خدا دور شدم البته نه اینکه خودم بخواهم یا گناهی کنم ب شدت چندساله مشکلات بزرگ تو زندگی ...

به خدانگو مشکل بزرگ دارم به مشکلات بگوخدای بزرگی دارم ....اونوقت دیگه همه چیز حله

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه حتی الانم این چیزارو تجربه کنم مث قبل خوشحالم نمیکنه مشکلی دارم ب نظرت یا طبیعیه

کودک درونتو به انزوا فرستادی تو زندگی امروز یه چیز معمول هس ، باید بری به درونت اون کوچولویی ک تو انزوا زانوهاشو بغل کرده دستشو بگیری بغلش کنی 

تو فقط یکم زیادی سختی کشیدی ،یکم زیاد مجبور شدی جدی باشی .حق داشتی مطمین باش خدا هم اینو میدونه و کنارته و محکم تو اغوشش گرفتت