2777
2789

خب این تاپیک و میزنم به نیت اینکه هروقت هرکی گذرش افتاد حتی شده چن ثانیه یه حس خوب واسش تداعی بشه لطفن شما هم شرکت کنید   ممنونم انشاالله همیشه دلتون گرم و ذهنتون اروم و زندگیتون سرشار از برکت و سلامتی و ارامش و شادی باشه   

خودم شروع میکنم شما ادامه بدین لطفن

بوی نم بارون

حس گرمی یه لیوان چای میون دستات تو یه روز سرد زمستونی

حس خوب اولین بار دیدن دریا و اقیانوس

حس خوب شنیدن صدای اذان غروب ها از بلندگوهای مسجد وقتی بچه بودیم

حس باد لای موهات 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه تا غروب توی دشت باشی هوا گرگ ومیش بشه خورشید نارنجی بزرگ درختا کم کم سیاه دیده بشن سکوت تمام دشتو بگیره فقط صدای باد تو گوشت باشه و جیرحیرکا اواز بخونن هفته پیش همچین حسی رو تجربه کردم هنووووز حالم خوبه خوبه

حس خوب من امضام روبخونید ببینید از حس بالاتر داریم که خدا پشت وپناهمان باشد درهرشرایط

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
بچه ها الانم لذت میبرید مث بچه گیا ینی الان هم چیزی هست خوشحالتون کنه؟

واسه همین این تاپیکو زدم ک یادمون بیاد این چیزای کوچیک اما شیرینو 

زندگی همین شیرینی های کوچیکه

واسه همین این تاپیکو زدم ک یادمون بیاد این چیزای کوچیک اما شیرینو  زندگی همین شیرینی های کوچیک ...

آخه حتی الانم این چیزارو تجربه کنم مث قبل خوشحالم نمیکنه

مشکلی دارم ب نظرت

یا طبیعیه

و خدایی که در این نزدیکی است
بچه ها الانم لذت میبرید مث بچه گیا ینی الان هم چیزی هست خوشحالتون کنه؟

وقتی تودرامضات از نزدیکی خدا مینویسی باید بدونی چه بچه که بودیم وچه حالا که بزرگ شدیم خدا جایی نرفته اگه احساس میکنیم که خدا ازما دور شده بخاطر رسوبات گناهی ست که روقلب مون نشسته وباعث شده خدا رو کمرنگ ببینیم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
وقتی تودرامضات از نزدیکی خدا مینویسی باید بدونی چه بچه که بودیم وچه حالا که بزرگ شدیم خدا جایی نرفته ...

آره خیلی از خدا دور شدم

البته نه اینکه خودم بخواهم یا گناهی کنم

ب شدت چندساله مشکلات بزرگ تو زندگیم دارم

و خدایی که در این نزدیکی است