2777
2789
عنوان

«شعر ٢»

| مشاهده متن کامل بحث + 18327 بازدید | 2686 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@nafasam1370 نیستی امروز عشقمم

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
یس قربون چشمات

عزیزم میشه واس پستام گزارش بزنی

همشون پشت سر همن

صفحه۴۳

ممنون

همش چوب سادگیمونو میخوریم!!!!                      وقتشه بد باشیم .... شاید واسه همیشه ...                                ✋
عه تگ کن..پایه تر از من پیدا نمیکنید😀😀🤞

گلم میشه واس پستام گزارش بزنی

همشون پشت سر همن

صفحه ۴۳

ممنونم

همش چوب سادگیمونو میخوریم!!!!                      وقتشه بد باشیم .... شاید واسه همیشه ...                                ✋
عزیزم میشه واس پستام گزارش بزنی همشون پشت سر همن صفحه۴۳ ممنون

زدم عزیزم

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
نازنین اومد دستی به دل ما زد و رفت  ..غمو غصه برای دل م رقم زد و رفت دلم را شکست و رفت منو م ...

یه جاش اشتباهه بگم🤔اون قسمت اول که نوشتید نازنین..باید یه اسم دیگه بزارید..شعر رو خراب کرده🤔از ابهتش کاسته..کلا باعث شده بقیه شعر به دید نیاد..اون نازنین رو بکنید فاطمه حله...

الفرار 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️#فااان..شوخی بود به خدا  ..خواستم فقط بخندی🤪🤪🤪😀😀خودم میدونم سبکم🥴✋

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
ممنون گلم واست صلوات میفرستم🌷

لطف کردی عزیزم ممنون

سلام ...خوبید؟🙏 صبحتون بخیر باشه مصرع امروز " نازنین امد دستی به دل ما زد و رفت" 💎🔮🎲 مرسی از ...

چالش_شعر#  

نازنین آمد و دستی به دل ما زد و رفت
راز پنهان مرا جار به دنیا زد و رفت

تا که فهمید دلم عاشق زارش شده است
رویگردان شده و شانه به بالا زد و‌رفت

سند قلب مرا دید و ز دستم دزدید
بی کم و کاست به نام شب یلدا زد و رفت

قایق زخمی چشمان به در دوخته ام
زیر باران به دل وسعت  دریا زد و رفت

یوسفی بود که از آینه آگاه نبود
طعنه ها از سر عادت به زلیخا زد و رفت

رفت و با رفتن خود جان مرا با خود برد
برگه مرگ مرا یک شبه امضا زد و رفت

پشت دیوار غرورش ز کسی غافل شد
که نفهمید چرا قید جهان را زد و رفت

بولور#  

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

گلم میشه واس پستام گزارش بزنی همشون پشت سر همن صفحه ۴۳ ممنونم

چشم😍😍✋

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

چرا اینقد تاپیکای شعر میترکن؟  

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

چالش_شعر#   نازنین آمد و دستی به دل ما زد و رفت راز پنهان مرا جار به دنیا زد و رفت تا که ...

عالی فراتر از عالی💗💗💗

تعطیل🚫