2777
2789
عنوان

بی انگیزگی این روزاا کمکم کنید

171 بازدید | 23 پست

سلام . 

ی دختر ۲۲ سالمه مجردم . تقریبا از وقتی کرونا شروع شده و از دانشگاه اومدم خونه . حالم گرفته حس افسردگی گرفتم . مدام فکر میکنم . گاهی هم سر چیزای خیلی کوچیک گریه میکنم . خونوادم خیلی خوبن ولی حس میکنم من و درک نمیکنن و تو محدودیتم . نمیتونم راحت باشم باهاشون بگم بخندم . نمیتونم حتی جلو داداش و بابام ی لباس راحت بپوشم همش گفتن فلان لباس و بگیر تا وقتی شوهر کردی . هر کار خاستم کنم گفتن وقتی شوهر کردی ... کلاس زبان یا گیتار میخاستم برم اولش علاقه و شور و ذوق دارم ولی بعدش پیگیر نمیشم . حوصله ی درس خوندن ندارم .ورزش میکنم بهد دور روز بیخیال میشم . میگم ی اتاق جدا میخام ک بتونم راحت کارامو کنم ولی خب داداشم برده اتاق رو . من حتی تو حال میخابم .  هیچ سرگرمی ندارم . دائم در حال خوابم چون هدفی یا کار خاصی ندارم . به مامانم کمک نمیکنم تو خونه چون حس میکنم وظیفه ی من نیست . نمیدونم باید چیکار کنم از این حس و حال بیام بیرون . تنها چیزی ک فک میکنم نجاتم بده ازدواجه ... میشه کمکم کنید 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول با خودت کنار بیا ازدواج هم فکر نکن یه مرد خیلی کامل گیرت میاد چون اینجوری اگه فکر کنی بیشتر ضربه میخوری .بخاطر این روزا و خونه موندن الان خیلیا حال تورو دارن ولی چیکار کنیم مجبوریم بسازیم.

حالا کیس ازدواج داری یا نه 

منم وقتی باشگاه میرفتم حال و روزم بهتر بود ولی الان خونه نشین شدم باید ببینی چی حالتو خوب میکنه اونو انجام بدی به ای فکر نکن شوهر کنی و فقط از خونه فرار کنی یجوری .

خداروشکر نفس میکشم زنده ام و فرصت دارم .

سلام .در مورد گمک ب مادرتون ک میگبن وظیفتون نیس بس دختر همسابه باید بیاد کمکش کنه؟بعد اینکه اگه انقدر هر چیزی رو میگن ازدواج کنی بعد... بدون شک ازدواج ناموفقی وایت پیش میاد چون فقط میخوایی از خانوادت فرار کنی .اصلا کارشون درست نیس .و اینکه شما میگی پیش داداشام نمیتونم لباس راحت بپوشم دقیقا چ لباسی منظورتون؟خودتون سختتون نیس پیش داداش یا پدرت اندامت بزنه بیرون مشکلی نداری؟

اول با خودت کنار بیا ازدواج هم فکر نکن یه مرد خیلی کامل گیرت میاد چون اینجوری اگه فکر کنی بیشتر ضربه ...

اگرم مثلا روزی آشپزی کنم یا کاری کنم حسرت اینو میخورم ک چرا برای همسرم نیست اینکارا ... 

کیس ازدواج بودن تو دانشگاه و یا با مامانم تماس میگیرن برا کرونا عقب میندازن 

در حال حاضر هم با کسی درارتباطم تموم اون معیارای من رو داره ... 

منتها دیگه صبرم طاق اومده ...

دلم میخاد ی تحول بدم تو زندگیم ولی اینقد ک بی ارادم و بی حوصله .... 

دائم گوشی ب دست 

اگرم مثلا روزی آشپزی کنم یا کاری کنم حسرت اینو میخورم ک چرا برای همسرم نیست اینکارا ...  کیس ا ...

اگه مامان بابات نبودن توام نبودی که ب شوهر فکر کنی حسرت بخوری بعدم اینارو ب همسر ایندت نگو میکوبه تو سرت که تو حسرت بودی همیشه .ببین اینو کن تو سرت الان کرونا زندگی همرو یجوری مختل کرده تو فکر کنم خودتو با دوستات داری مقایسه میکنی ‌.همون کلاس گیتار یا چیزی که دوس دری  و برو .قدر خانوادتو بدون بخدا هزار برابر از شوهر بهتره خانواده گوشت و پوست استخون آدمه شوهر اخرش غریبست .

خداروشکر نفس میکشم زنده ام و فرصت دارم .

سلام .در مورد گمک ب مادرتون ک میگبن وظیفتون نیس بس دختر همسابه باید بیاد کمکش کنه؟بعد اینکه اگه انقد ...

وقتی ک مامانم خودش کاراشو میکنه و وقتی مثلا بهم میگن کمک کن اونلحظه ها واقعا بهم برمیخوره و اصلا لجوج میشم و انجام نمیدم ... 

آره من حتی الان هم گفتم ک هر کسی اومد بگید ک باهاش صحبت کنم .دیگه اون معیارایی ک داشتم هم برام مهم نیست . 

اوایل چ قد سوال تو ذهنم بود راجب معیارام ولی الان تو ذهنم میگم چ سوالی بپرسم واقعا هیچ انگیزه ی پرسشی نیست دیگه ... 

خب من یکم اندامم برجستست من حتی لباس عادی هم میپوشم حس بدی دارم و حس راحتی نمیکنم ... 

لباس راحت مثلا پیراهن یا تاپ 

اگه مامان بابات نبودن توام نبودی که ب شوهر فکر کنی حسرت بخوری بعدم اینارو ب همسر ایندت نگو میکوبه تو ...

نه مهلومه ک نمیگم ولی خب ... 

تو خودم ریختم اینارو ...

اره خودمم رو هم با دوستام مقایسه میکنم ک ازدواج کردن و سر زندگیشونن در صورتی ک من خیلی موقعیت های بهتری از اونا داشتم ...اما خونوادم نه میاوردن ...

میدونم هیچی جای خونواده رو نمیگیره ولی خیلی راحت دارم بهترین روزای زندگی رو بدون هیچ کار مفیدی میگذرونم ...

وقتی ک مامانم خودش کاراشو میکنه و وقتی مثلا بهم میگن کمک کن اونلحظه ها واقعا بهم برمیخوره و اصلا لجو ...

لجبازی ک توی سن شما خوب نیس .شما الان بخاطر دانشجو بودنتون کاملا توی اجتماع هستین.الان با این روحیتون با ی نگاه دل میبندین و وچاردلغزشی میشین شاید جبرتنش خیلی سختتر باشه .کاری نکنین ک از چاله ب چاه بیفتین.

وقتی ک مامانم خودش کاراشو میکنه و وقتی مثلا بهم میگن کمک کن اونلحظه ها واقعا بهم برمیخوره و اصلا لجو ...

چرا نمیرین بیرون ی حال و هوایی عوض کنین .کدوم شهر زندگی میکنین

چرا نمیرین بیرون ی حال و هوایی عوض کنین .کدوم شهر زندگی میکنین

خب ادم با کسی میره بیرون ک حس و حالش و عوض کته 

من با پدرو مادرم ۳۰ سال اختلاف سنی دارم ....

بیرون رفتن باهاشدن حالمو خوب نمیکنه جز اینکه تو خودم فرد برم اونلحظه 

چون شهر دیکه درس میخونم خب دوستامم پیشم نیستن

کرمانشاه هستیم