من خودم عید رفته بودیم عید دیدنی خونه یکی از فامیلای دورمون بعد تا برسیم به طبقشون تو ذهنم پله ها رو میشمردم طرف درو باز کرد گفت سلام گفتم سی ونه😂یبارم به بابای دوستم که میخواست بره سفر گفتم خطرتون بی سفر😐😁
آدم خوبی باش اما وقتت رو صرف اثباتش به دیگران نکن❤
اَللهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم مرسی که فرستادی دعا کن خوشبخت شم .. چه دعایی کنمت بهتر از این: خنده ات از ته دل ، گریه ات از سر شوق ، روزگارت همه شاد ،سفره ات رنگارنگ و تنی سالم و شاد ..... که بخندی همه عمر 🌺👌
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چند روز پیش با عموم حرف میزدم گفتم خداحافظ عمه...🤤😓😒🤣🤣🤣
یه مدت نیستم دوریم و تحمل کنید تا برمیگردم😃🖐زندگیم اونجایی خیلی دلم واسه خودم سوخت که رفتم پیتزا پنج تومنی خریدم طرف گفت نوشابه هم بیارم؟چون پول نداشتم گفتم نه نوشابه واسم خوب نیست بعد طرف گفت نوشابه اش رایگانه. با هرگازی که به پیتزا میزدم یه قطره اشک از گوشه چشمم می ریخت پایین
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂جای سیشرتم ب عشقم گفتم شرتم کو 😅یه بارم جای گیره ب مامانم گفتم ک....کو 😂😂😂😂😂
چشمات با من رفیق جون جونیه ببین چه بارونیه😭ای وای اگه ما همو پیدا نمیکردیم😔امشب میخوام دیوونه بازی کنیم خدا رو راضی کنیم😃بذاره با هم همه دنیا رو بگردیم😍انقد عاشق شدن عین خود آزاریه من مریضت شدم وقت پرستاریه😤قلبم از دست رفت آخه چه اصراریه😠درد و درمونمی تو خود جونمی عشقم 😉😘
داشتم از جلو چند تا پسر رد میشدم یهو پام چون خیابون لیز بود سر خورد و منم با پشتم افتادم رو زمین اونام فقط قهقهه میزدن و خودمم باهاشون همکاری میکردم😂😂😂😂
😂😂😂منکه یادم نیست الان ولی خانمی میگفت که به خواستگار اومد توی دلم هی صلوات می فرستادم به جای این ...
وایییییی😂😂😂😂😂😂
چشمات با من رفیق جون جونیه ببین چه بارونیه😭ای وای اگه ما همو پیدا نمیکردیم😔امشب میخوام دیوونه بازی کنیم خدا رو راضی کنیم😃بذاره با هم همه دنیا رو بگردیم😍انقد عاشق شدن عین خود آزاریه من مریضت شدم وقت پرستاریه😤قلبم از دست رفت آخه چه اصراریه😠درد و درمونمی تو خود جونمی عشقم 😉😘