2777
2789

اره عزیزم هم بچت دل درد میگیره هم براخوذت خوب نیست

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا نخور ....چی بگم.والا من که خیلی چیزهارو برا خودم حروم کردم...میگم نکنه شیرم خراب شه😔😔

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
راستی بخیه ها تا کی میوفته؟

بخیت اگرجذبی که هیچ درغیرانصورت بعداز ده روز دکتر برات میکشه.که معمولا تو فصل گرما بخیه جذبی نمیزنند.

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
کدوم شهرین؟میشه بگی تو بیمارستان چجوری پروتکل های بهداشتی رو رعایت نومودی؟

خوی والا اتاق زایمان دونفره بود از سرویس اینا هردوتامون استفاده میکردیم دستامو خوب میشستم بعدشم جایی نمیزدم والا درد داشتم زیاد متوجه نمیشدم الانم سالم سالمم 

خوشبحالتون من ۷ماه باردارم هیچ تغذیه ندارم شوهرم ۵ماه بیکاره کارگیرش نیومده بازن بابای شوهرم زندگی میکنم دهم برج۳رفتم سونودادم اونم شوهرم قرض گرفت الان هی بهش زنگ میزنن پولامون نیازداریم 😞😞😞😞😞