2777
2789
انشاءالله ک نمیاد پایین  چی بود این همه زلم زینبول مردم دستشون میکردن 😂😂😂😂

نقره بدليجات هست بازم

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشینمو فروختم گفتم بخاطر اینکه ارزشش نیاد پایین بدم طلا.ولی طلا هم نمیدونم چی بشه میکترسم ضرر کنم&n ...

برادر شوهرم یه ماه پیش شمش خرید یکم اومد روش زود برد فروخت بعد طلا خیلی رفت بالا یکم اودم پایین  دوباره رفته سکه خریده ۱ میلیون سود کرده  زود رفته فروخته😅😅😅باید ریسک کنی نترسی

والا ماشین من همش دست مردم بود ترجیح دادم بفروشمش که دیگه توی فکرش نباشم 

کار خوبي کردي راحت شدي

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي
برادر شوهرم یه ماه پیش شمش خرید یکم اومد روش زود برد فروخت بعد طلا خیلی رفت بالا یکم اودم پایین &nbs ...

اینایی که با طلا معامله میکنن همینجورین زود میفروشن.به سود کم راضی ان

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷
خب اگه تا قبل انتخابات همه چی بره بالا که کسی رای نمیده دیگه 

چرا میدن به این امید که بعدی درست میکنه شرایط رو در صورتیکه زهی خیال باطل

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
خب اگه تا قبل انتخابات همه چی بره بالا که کسی رای نمیده دیگه 

اون یک ماه آخرم میزارن برا رای مردم،ندیدی تا نزدیکا انتخابات مردم رو میچلونن تنگ انتخابات که میشه ادا به فکر مردمیم رو درمیارن،منظورمن حالا چسبیده به انتخابات نیست تا نزدیکاش بالا رفتن رو داریم 

چون قیمت جهانیش رفته بالا باید دید اوضاع جهان چطور میشه کرونا کی درمان میشه رییس جمهور اینده امریکا کی میشه جنگ اقتصادی بین امریکا و چین چه خواهد شد کلی عامل داره 

داخلم که بماند،...

😔سال سال چند سال 

امسال پارسال پیارسال 

هرسال میگیم دریغ از پارسال

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍

امسال انتخابات مجلس مشارکت مردم خیلی کم بود 

چون قیمت جهانیش رفته بالا باید دید اوضاع جهان چطور میشه کرونا کی درمان میشه رییس جمهور اینده امریکا ...

جنگ آمریکا و چین چطور و چه تاثیری  روی طلا داره؟