2777
2789
عنوان

به نظرتون اشتباه کردم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 33 پست
بهترین کارو کردی  یه دختر دلسوز بهتر از صد تا پسره ،نمیگم بی خیال، پر مشغلست!!!!  الان به ...

همش میگفتن مامان بره تو یک آپارتمان که داشتیم ۵۰ متر طبقه چهارم بدون آسانسور زندگی کنه این خونه هم بمونه 

بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چه نظر حرف و حدیث پیش اومده ؟؟؟مگه مادرت خودش راضی نبوده ،،،،،مال خودش بوده دوست داشته خونه رو بف ...

خونه که مال خودش بوده حاصل زحمت خودش توضیح دادم آخر متنم بابای من اصلا اهل خرید خونه و...نبود 

میگن من کشوندمش اینجا پیش خودم

بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣

همش میگفتن مامان بره تو یک آپارتمان که داشتیم ۵۰ متر طبقه چهارم بدون آسانسور زندگی کنه این خونه هم ب ...

زیاد به عروستون رو نده!!  کاملا مشخصه واسه منفعت خودش میگه 

هر کاری که صلاح میدونید انجام بدین  به اونا اصلا نظر نخواین

یه خانم سالخورده چه جور ۴ طبقه میتونه بالا پایین کنه ؟

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
اپارتمان خیلیم خوبه بعدم عروستون مگه میاد سر میزنه که نظر میده خونه بزرگ برای ادم تنها هم امینیتش کم ...

روز سوم پدرم به من گفت تکلیف مادرت رو قبل اینکه برگردی مشخص کن بعد الان اینجوری میگه

حتما سهم شوهرشو از خونه میخاسته

مادرم زنده است و پدرم چیزی نداشته متاسفانه که سهم بخوان

بنظرمن قدر مادرتو بدون.تنهاش نذار درحد توانت.به حرف بقیم محل نده اصلا

مادر من خیلی فداکاری کرده برای ماها واقعا باید چند سال در راحتی زندگی کنه

زیاد به عروستون رو نده!!  کاملا مشخصه واسه منفعت خودش میگه  هر کاری که صلاح میدونید انجام ...

تازه اون آپارتمان هم صلح بود برای من به مامانم گفتم بفروشش بذار رو پول این خونه با اینکه خودم مستاجرم

خب آره پیش تو باشه خیال خودت راحت تره اینطوری همش نگرانی  

همین بنده خدا حتی یک روز هم تنها نمیمونه داخل آپارتمان بعد انتظار داره مادرمن تنها تو یک خونه ویلایی باشه

روز سوم پدرم به من گفت تکلیف مادرت رو قبل اینکه برگردی مشخص کن بعد الان اینجوری میگه

عروسا بعضیاشون اینطورین فکرم میکنن خیلی زرنگن اینا از فروش خونه ناراحتن چرا هیچی گیرشون نیومده.عروس ما هم هی میگفت نه نرید اون خونه جابه جاشین سخته شما شهرستان عادت ندارین.الان معلوم شده خودش و خانوادش هر هفته پلاسن اونجا

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
اره حق داره.روح پدرتون شاد ولی مطمئنا پدرتونم راضیه که مادرتون راحت باشه

باور کن اولش که این حرفها شروع شد اومده بود خواب من که حواست به مامانت باشه و گریه میکرد 

بعد که خونه گرفتم برای مامانم خواب دیدم اومد تو خونه ای که گرفتیم همه جارو می‌چرخید می‌گفت چقدر قشنگه دستت درد نکنه حیف من نیستم اینجا زندگی کنم هر چند همیشه کنارتون هستم و مواظبتون

عروسا بعضیاشون اینطورین فکرم میکنن خیلی زرنگن اینا از فروش خونه ناراحتن چرا هیچی گیرشون نیومده.عروس ...

می‌دونم خودم هم ولی مهم آرامش مامانمه که کنار من باشه داره قطعا 

من اصلا به همسرم اجازه دخالت نمیدم تو زندگی مادرم و خودم هم حد و حدود خودمو می‌دونم کاری باخانواده همسر و تصمیماتشون ندارم