2777
2789
عنوان

به نظرتون اشتباه کردم؟!

282 بازدید | 33 پست

پدرم دوماهه فوت شدن و سالها مریض بودن مادرم دوازده سال پرستاری بابام رو به بهترین شکل انجام داد قبلش هم سی سال کارمند بودن دقیقا وقتی بازنشسته شد بابام مریض شد از دوازده سالگی که مادربزرگم فوت شده مامانم کلا مسیولیت زندگی داشته یعنی شصت سال از هفتاد و دو سال زندگیش در اذیت و سختی بوده 

بعد از فوت بابا چون تو خونه ویلایی زندگی میکردن قرارشد خونه رو بفروشن و برن داخل آپارتمان خونه بزرگ بود یک مقدار امنیتش پایین و تنها واقعا سخت بود برای مادرم .من شهر دیگه ای زندگی میکنم که شهر مادریم هست و خانواده مادرم همه اینجا هستن در نهایت مامانم خودش تصمیم گرفت بیاد اینجا زندگی کنه 

اینم بگم دو تابرادر دارم که سالهاست ازدواج کردن و دو سه روز یکبار به مادرم سرمیزنن و فقط خودشون میان مامانم نمیره خونه هاشون که مزاحم زندگی و عروسهاش نباشه 

حالا دیشب با یکی از عروسهای صحبت میکردم میگه چرا خونه رو فروختین مامان عادت داشت به اونجا بهش میگم تنها بود میگه داداشهات بودن گفتم هر دو سه روز میرفتن شبها تنها بود بعد همش گریه می‌کنه که من چهل سال تو این خونه پیش باباتون بودم جاش خالیه و...میگه همه تنهاهستن تو مگه میخوای بری باهاش زندگی کنی و دایم پیشش باشی گفتم بلاخره میرم هر روز گفت اشتباه کردین و...

اینم بگم خودش اصلا نمیره سر بزنه یا دعوت کنه فقط سالی ماهی مراسمی کنارهم باشیم 

بعد مادر من سنش بالاست باید یک خانم کنارش باشه که اگر مشکلی داشت بهش رسیدگی کنه و حقش هست بعد یک عمر سختی یک چند سالی راحت زندگی کنه 

خونه ای هم که داشتیم به اسم مامانم بود و شش ماه حقوق سال اول کارش رو نگرفته بوده به جاش زمین داده بودن و بهش و ساختن بابام اصلا فکر خرید خونه و پس انداز نبوده و فقط خوردن و گشتن و سفر و...

به نظر حق باکیه؟اشتباه کردیم خونه مامانمو عوض کردیم و...

بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣

نه وقتی خودش راضیه به کسی چه ربطی داره اونم عرووووس که بیاد اظهار نظر کنه

کسی نباید دخالت کنه،،حتی بچه هاش،بلاخره اینجوری دوست داشته و راحت تر بوده به کسی چه،،،،

مال خودش بوده دیکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کاری خوبی کردی هم روحیع مادرت عوض میسه وهم ارپارتمان امنیتش بیشتره

به خدا دو ماهه همش حرف و حدیث خسته شدم همه میگن کار خوبی کردین ولی خانواده خودمون همش میگن زود بود و ....

بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣

نه وقتی خودش راضیه به کسی چه ربطی داره اونم عرووووس که بیاد اظهار نظر کنه کسی نباید دخالت کنه،،، ...

به خدا مامان من تو این دوماه همش تنها بوده بنده خدا یک شب یک نفر نیومده پیشش بعد اظهار نظر هم میکنن ...

بهترین کارو کردی  یه دختر دلسوز بهتر از صد تا پسره ،نمیگم بی خیال، پر مشغلست!!!!  الان به مادرت میرسی  فامیلهای مادریت هم تو اون شهرن  واسه مامانت و البته شما عابیه 

عروستون هم یه چیزی گفته  که مثلا  اره ما راضی نبودیم  ، ما بودیم ،  ما هستی و...    که  زیاد نباید جدی بگیری😁 

احتمالا هم خونه را فروختین ناراحته😏

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
به خدا دو ماهه همش حرف و حدیث خسته شدم همه میگن کار خوبی کردین ولی خانواده خودمون همش میگن زود بود و ...

از چه نظر حرف و حدیث پیش اومده ؟؟؟مگه مادرت خودش راضی نبوده ،،،،،مال خودش بوده دوست داشته خونه رو بفروشه،،یره جای دیگه 

داداش هات و زن داداش هات بخاطر ارث این حرف رو میزنن؟؟؟میگن چرا فروخته ؟؟؟نباید می‌فروخت ؟؟

نه اصلا.حق مادرته.خیلی خوب کاری کرد.

شصت سال اذیت شده واقعا فوت مادر داشتن نامادری بعد خانواده شوهر اذیت کار و...

اپارتمان خیلیم خوبه بعدم عروستون مگه میاد سر میزنه که نظر میده خونه بزرگ برای ادم تنها هم امینیتش کم هم تمیز کردنش سخته.خود مادرت که راضیه هرکسی که حرف زد بگو خودش دوست داشت اینجا راحته بقیه مهم نیس چی میگن

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
نه کار خوبی کردید تنهایی توی اون سن  خیلی سخته

خیلی هم سخته پنجاه و هفت سال با پدرم زندگی کردن و چهل سالش تو این خونه بوده