2777
2789

عزیزم ان شاءالله هر چی خیره و خوبیه برات پیش بیاد آمین

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون😟

عزیزم اگه به صلاحت باشه براورده میشه اما به وقت خدا نه به وقت ما فقط صبور باش

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

صبر اوج احترام به حکمت خداست❤

از کرونا آموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکر به توچه نیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمیچادرسیاههم تورا محجبه نخواهد کرد.چادر زهرا(س)حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان {باحجاب}♡حضرت زهرا(س)شفاعت می کند.
خیلی سخته 😢ولی چاره ای جز صبرنیست

دل بسپار به حکمتش ابجی قشنگم 🌹خدا که واسه بنده هاش بدنمیخاد

از کرونا آموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکر به توچه نیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمیچادرسیاههم تورا محجبه نخواهد کرد.چادر زهرا(س)حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان {باحجاب}♡حضرت زهرا(س)شفاعت می کند.
جز صبرچاره ای ندارم😢

مطمئن باش میاد اون روز اگه براورده نشد بهتر بهتر شو برات کنار میذاره 

دل بسپار به حکمتش ابجی قشنگم 🌹خدا که واسه بنده هاش بدنمیخاد

همش برای دلداری خودم همینومیگم ولی وقتی به زندگیم تواین24سال نگاه میکنم خیلی دلم میگیره.همه اتفای مهمه زندگیم بااشک بوده.چراواقعا.چرا یه اتفاق مهم زندگیم نباید سروقتی که دلم میخواد باشه.ولی بازم خداروشکر میکنم که تن سالم دارم😢

همش برای دلداری خودم همینومیگم ولی وقتی به زندگیم تواین24سال نگاه میکنم خیلی دلم میگیره.همه اتفای مه ...

عزیزم برای رسیدن به خواسته هات چقد تلاش کردی؟چقدرفتی سمت خدا؟چقد دستوراتشو عملی کردی؟🌹

خیلی.به خودش قسم خیلی😢

آفرین احسنت ادامه بده .دست برنداریا نذاری شیطان فریبت بده😊😊❤همه ما داریم امتحان میدیم قوی باش بزار از آزمون الهی موفق بیای بیرون صبر پیشه کن

خیلی سخته 😢ولی چاره ای جز صبرنیست

انشاءلله بحق این روز عزیز خدا حاجت روات کنه من بازبون روزه برات صلوات وآیت الکرسی میخونم .....امروز رو ازدست نده پای جا نماز بشین وبین دونماز ظهر وعصرت اول برای سلامتی وتعجیل درظهورآقاامام زمان دعا کن وصلوات بفرست وبعد از امام زمان بخواه برای تو دعاکنه ....وبعد نماز عصرت رو بخون انشاءلله بحق یوسف زهرا که خدا دلت روشاد ولبت روخندون کنه وحاجت روا بشی..... آمین آمین آمین

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین