ازکروناآموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکربه توچهنیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمی♡چادرسیاه♡هم تورا محجبه نخواهد کرد.♡چادر زهرا(س)♡ حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان{باحجاب}♡حضرت زهرا(س)♡ شفاعت می کند.
دل بسپار به حکمتش ابجی قشنگم 🌹خدا که واسه بنده هاش بدنمیخاد
ازکروناآموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکربه توچهنیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمی♡چادرسیاه♡هم تورا محجبه نخواهد کرد.♡چادر زهرا(س)♡ حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان{باحجاب}♡حضرت زهرا(س)♡ شفاعت می کند.
دل بسپار به حکمتش ابجی قشنگم 🌹خدا که واسه بنده هاش بدنمیخاد
همش برای دلداری خودم همینومیگم ولی وقتی به زندگیم تواین24سال نگاه میکنم خیلی دلم میگیره.همه اتفای مهمه زندگیم بااشک بوده.چراواقعا.چرا یه اتفاق مهم زندگیم نباید سروقتی که دلم میخواد باشه.ولی بازم خداروشکر میکنم که تن سالم دارم😢
همش برای دلداری خودم همینومیگم ولی وقتی به زندگیم تواین24سال نگاه میکنم خیلی دلم میگیره.همه اتفای مه ...
عزیزم برای رسیدن به خواسته هات چقد تلاش کردی؟چقدرفتی سمت خدا؟چقد دستوراتشو عملی کردی؟🌹
آفرین احسنت ادامه بده .دست برنداریا نذاری شیطان فریبت بده😊😊❤همه ما داریم امتحان میدیم قوی باش بزار از آزمون الهی موفق بیای بیرون صبر پیشه کن
انشاءلله بحق این روز عزیز خدا حاجت روات کنه من بازبون روزه برات صلوات وآیت الکرسی میخونم .....امروز رو ازدست نده پای جا نماز بشین وبین دونماز ظهر وعصرت اول برای سلامتی وتعجیل درظهورآقاامام زمان دعا کن وصلوات بفرست وبعد از امام زمان بخواه برای تو دعاکنه ....وبعد نماز عصرت رو بخون انشاءلله بحق یوسف زهرا که خدا دلت روشاد ولبت روخندون کنه وحاجت روا بشی..... آمین آمین آمین
لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین